snart till sjukhuset!

Nu ska jag o viktor snart iväg igen till sjukhuset. Det har inte hänt så mycket på bebis fronten. Så nu ska vi in och göra sammm sak igen...det vill säga CTG och ultraljud oc en ny svepning...sen ska vi nog bestämma en tid som jag ska komma på lördag ifall bebisen inte ha kommit tills dess.

Sen efter det så ska vi till Viktors farmor och farfar och fira dom. Så det blir en händelserik dag. Viktor fic igång sin bil igår...sååå glad han var..som ett litet barn igen hehe.

Vi tittade på Yesman igår...sååå rolig den var..somvi skrattade. Alla som jag ha pratat med har sagt att den var rolig men inte sååå rolig haha.

Jaha nu är väl snart ann-britts och jockes golv klart...ska bli kul att se hur det blir...sen hade dom köpt soffa oxå så det kommer bli ett helt nytt vardagsrum...såå kul för dem.
Jockes pappa fyller år på lördag och vi skulle egentligen dit men det blir nog lite svårt om vi ska in på bb då hehe, tror nog att vi åker inom dom påå ördag om vi inte ska in för tidigt och lämnar presenten. Roligare att lämna den själv, annars hade säkert ann-bitt lämnat den till oss.

Men nu ska jag göra vid mig....ååå vilket underbart väder vi har idag.

/////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0