trött!!

japp nu snyltar jag på svärföräldrarnas internet igen hehe, men förhoppningsvis så har vi internet snart igen.

träffade fia idag, hon skulle ut och gå med Curry (hund) så jag hängde med. Det var rätt så jobbigt att gå och prata samtidigt men jag överlevde. Det var faktiskt skönt att komma ut lite, det har inte blivit så mcy ket av det nu på ett tag. Jag cyklade till Willys häromkvällen oxå och det var RIKTIGT skönt!! fattar inte varför man inte är ute mer, man mår ju så mycket bättre när man har varit ute i friska luften ett tag.
Snart är det innebandy som gäller...kl 8 skulle jag tro =0) men jag tittar ju som vanligt bara på hehe. funderar på om jag skulle ta en promenad ner till affären nu...milla jobbar ju så det hade vatt kul att träffa henne. fast hon skulle visst jobba med nån ny tjej idag så hon har kanske en del att stå i...nä det får nog bli en annan gång. Om jag inte missminner mig så skulle vi nog ses imorgon tror jag, hm!! jag får ringa henne och höra. Jag har ju bestämt en liten dejt med syster Romina oxå så jag får se hur jag hinner med allt.

Har haft lite ont i magen idag....hoppas att det är på G nu. Men som sagt jag vet ju inte hur det ska kännas så det kanske är falskt alarm. Men jag har haft lite värk i ryggen och mått illa och det ska ju tydligen vara tecken på att nåt är på G.

Viktor pratade med A-kassan idag och....överraskning!!! dom har inte ens börjat behandla hans ärende. Grr!! det är synd att jag inte kan ringa till dom för då hade det kanske hänt något på den fronten. Han är ju så snäll när han ringer och bara tackar o tar emot....det fungerar tyvärr inte så när man pratar med myndigheter har jag märkt. Man måste vara tuff mot dom tuffa hehe....nä men dom bryr sig inte om det där pappret ligger där en vecka eller två, det är ju inte deras huvudvärk, men det är vi som står utan pengar och med räkningar som ska betalas. Sist jag pratade med dom så sa dom att viktor måste ringa själv eftersom att dom har tysnadsplikt gentemot honom så jag kan tyvärr inte ringa och tracka dom.
Ringde sedan hans semesterkassa men där var det ingen som kunde ta emot nåt samtal så där fick jag heller inga besked. Usch! nä det är sånt här som jag ville slippa, därför var jag noga med att vara ute i god tid med papper och dylikt..men vad gav det....inte ett ****.
Jag får väl ringa dom imorgon igen och se vad dom säger.

Jag pratade med viktors moster idag (maggan) och hon meddelade att vårt barnvagnstäcke var klart nu =0) och att det hade blivit jättefint. Synd att dom bor så långt härifrån...vi har så kul när vi träffar dom. Hon hade visst varit lite krasslig så hon var hemma från jobb idag...så hon var väl lite pratsjuk hehe. hon och Stefan har flyttat till en jättefin lägenhet, vi såg den för första gången nu när vi var uppe. Den ligger precis vid skogen och det är så fint där. Så hade jag kunnat tänka mig att bo....bara kunna gå ut och komma direkt in i skogen på nån fin liten slinga. Så har ju Ann-britt och jocke det nästan, det är bara en liten bit längre dom måste gå men annars har dom ju oxå skogen precis bredvid sig. Det är mysigt på både vintern och sommaren, vi var ju som sagt ute och gick innan idag med hunden men nu var det alldeles för lerigt...tyvärr så kom vi inte på det förrän det var för sent hehe och det såg man sen på våra skor.

Imorgon ska jag ju som sagt träffa romina, tänkte kolla lite efter skor faktiskt...mina stövlar sjunger på sista versen nu och dom luktar därefter oxå hehe. Men varför, varför är det alltid dom äldsta och fulaste skorna som är skönast och bäst. Nu måste jag ju gå in ett par nya skor och få nya skoskav...ajajaj!!! inte kul!!

Hehe jag var uppe på vinden igår och kollade efter nåt och då såg jag min fina skinnjacka...och det var ju rätt så fint väder så jag tänkte att den kan jag ju börja använda igen nu...hehe....vilket skämt!!! den satt som ett korvskinn på mig och jag kunde typ inte röra armarna...det känns som att jag får vänta tills allt vatten har försvunnit ur systemet. Så jag får väl dras med min andra ullared jacka så länge.

Nu är mina fingrar dubbelt så stora så nu är det nog dags att sluta skriva.
kram kram////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0