trött, trött, trött

på myndigheter. Fick svar från a.kassan nu precis och då var det 3 nya fel på arbetsgivarintyget. Känns lite som att det börjar bli kris på den fronten nu, asså om dom inte blir klara med det snart så kommer vi ju aldrig att få några pengar. (suck) ja man blir bara så trött. Så imorgon ska vi till barnmorskan och sen får vi väl åka en sväng upp till HFAB och höra på när dom skyller ifrån sig...igen!! jag är inte intressersad av att höra på deras ursäkter längre...nu vill jag ha detta klart och tro mig...det kommer dom få höra oxå.

Var ute och gick till affären innan...gick i rask takt för att det skulle hända nåt och jag fick faktiskt lite ont i magen...men sen gick det över igen =0(  men jag ska gå en runda till Willys sen när jag kommer hem oxå...nu ska det minsann sättas igång hehe.....trög man är egentligen...går och längtar till att man får ont hehe.

Träffade kusin frida idag och hennes lilla ludde. Det var trevligt att få prata lite med henne...så sällan man ser henne så man får ta till vara på dom gångerna man kan ses. Lilla luddet har börjat prata så smått...hihi...vill oxå ha mitt lilla ludd nu.

så det var inte länge man kunde sitta idag utan att fingrarna svullna upp. Då var det dags att avsluta...har fortfarande inte fått vår skiva till datorn =0( så det är fortfarande snylt hos svärföräldrarna.

god kväller////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0