det var väl inte så farligt!

Nä det var det väl inte...min nya tandläkare var faktiskt riktigt bra. Ni vet hur man känner när man ska till tandläkaren, ångest över att man inte har varit där på ett braaa tag. Jag skäms alltid lite när jag sätter mig i stolen och han frågar när jag var hos tandläkaren sist. det tjänar ju inget till att ljuga för tänderna ljuger inte hehe. Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag var hos tandläkaren sist...tycker att det är alldeles för dyrt. Men nu har vi tydligen fått nån slags ersättning från försäkringskassan, så dom drar av 300 kronor från räkningen ifråga...bra va!!!

Jag har varit på Spring hill nu precis med Sandra...de var kaotiskt!! jag har aldrig varit där när det har varit så mycket folk....men blev nervös redan när man kom in. Jag hittade en del...men blev lite skärrad när dom sa vad det hela blev....asså vi åker dit för att handla billigt, så när man står i kassan så förväntar man sig att dom ska säga 200 kronor oavsett hur mycket man har handlat...hehe det blev det inte denna gången. Men sen får man tänka över hur mycket man egentligen har handlat och hur mycket man har fått för pengarna...det är rätt så mycket. Jag hittade en jättefin skjorta som går ner till låren. Sen köpte jag lite vinterbonader, två bodysar till Lava, en skjorta till min lillebror, Kalsonger till honom med, en fleéseponcoav nåt slag som jag ska ha med upp till sälen, en annan tröja till mig, julklappar till johanna, ett par leggings, halsduk, julgardiner.....m.m ja det var en del. Så nu är jag nöjd. Jag var lite tveksam om jag skulle köpa dom där tröjorna till mig...ni vet samvetet på axeln stod och predikade för mig...så jag ringde viktor och vet ni vad han sa: Men bella! HUR ofta handlar du kläder till dig själv...köp nu vad du vill ha. så söt han e.

Nu när han kommer hem så ska vi bara äta sen ska vi ut och kolla på sängramar....ska bli sååå kul!! Så nu får jag snart sätta igång med maten, sara kommer alldeles strax med lava....å min älskling,,,jag har saknat dig!!!

hejhej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0