en helt ny dag!

Jaha då har man hunnit duscha och göra vid sig nu. Lava hon leker här hos mig nu när jag sitter vid datorn...hon vill väl säga att jag ska gå härifrån och leka med henne istället.

Jag ska åka och hälsa på en gammal vän idag. Sen efter det så ska vi till banken...prata lite om våra pensioner oså. Skönt att allt snart är klart.

Jag läste era kommentarer angående svininfluensan och: Ann-britt du behöver inte känna dig skyldig eller nåt på nåt sätt....att du är orolig är bara förståligt. =0)
Romina, jag menade inte att folk inte ska få säga vad dom tycker och tänker, det är när man börjar att övertala folk att dom ska respektive inte ta sprutan som det blir fel. Vissa människor har en tendens till att få andra att känna sig väldigt skyldiga beroende på om dom tar sprutan eller inte....och det är inte rätt. Det är upp till var och en hur dom gör och jag skulle aldrig drömma om att säga till någon att dom har gjort fel eller att dom är egoistiska om dom inte tar sprutan. Jag själv känner mig fortfarande vilsen om hur jag ska göra...men om jag vill ha information om vaccinet så kan jag ta reda på det själv...jag behöver inte ha 5 personer som säger till mig vad jag ska och inte ska göra.
ses på lördag///pusss

Nu ska jag ta och äta lite frulle sen bär det iväg. kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0