god eftermiddag!

Nu ska vi strax iväg och handla...Lava ligger och nannar så gott..så när hon har vaknat så pyser vi iväg och veckohandlar.
Jag vill ha glögg..mmm!! det har blivit mitt nya beroende hehe..fast det blir det i och för sig varje år. jag älskar smaken av glögg..det är så..JUL!!!

Igår var jag och Lava och hälsade på bodel och uffe..dom bjöd på god middag. Ann-britt och Jocke och Mattias och Ami var oxå där...det var så trevligt så. Viktor kunde inte följa med eftersom han har varit lite dålig. Han stannade hemma idag oxå men imorgon så åker han tillbaka till jobb. Nu i dessa tider så har man egentligen inte råd att vara hemma.

Sara tog lava nu i morse och var ute och gick med henne...då hände det ofattbara....Däcket small. Okej det är kanske inte så ofattbart men ändå. Så hon hade varit och köpt en ny slang..fast hon inte hade behövt det...men den lyckades viktor ta hål på när han skulle sätta i den. Så vi får köpa en till...men vi ska ju till maxi nu så där kanske finns nån.
Lava blir snart förvisad till enbart välling...hon har lyckats att fläcka ner ett par strumpebyxor till. Man blir rätt så trött...och jag förstår inte en sak. Varför envisas man med att göra barnmat som ger fläckar som är OMÖJLIGA att få bort. Det är nästan all barnmat...massa tomat och sånt i för att ge dom värsta fläckarna. Och hur enkelt är det att mata sitt barn utan att det blir något kladd. Vi köpte ju en haklapp som man klär in henne i...tror ni att den hjälpte..nädå. Nu börjar jag bli desperat...jag får väl klä av henne så fort hon ska äta...då blir det ju bara fläckar på magen hehe.
Nä men allvar, har ni några knep eller tips så får ni gärna dela med er.

Hon blev jättesur nu innan när hon hade badat..jag skulle torka hennes näsa...det fick jag ju inte. Då började hon falskgråta (ni vet vad det är) och rulla runt i vår säng hehe...så höll hon på ett bra tag. Sen gav jag henne nappen och då slockade hon direkt. Hon kan vara en riktigt surfis ibland...tro det eller ej!!

Nu ska jag hoppa in i duschen...sen bär det iväg. På lördag ska vi hem till Lavas farmor o farfar och äta tuppmiddag, längtar redan. Då får Lava träffa Moster Maggan och Stefan...ska bli kul o se hur hon reagerar...hon har ju inte sett dom på ett bra tag.

hejhej så länge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0