hejsan hej!

Jaha det var ju trevligt igår, vi var hemma hos Ann-britt och joke och åt god mat med trevligt sällskap. Det blev sparrissoppa till förrätt och tuppmiddag till huvudrätt sen åt vi äpplekaka med vaniljsås till efterrätt....mumma!!! Jag tog till och med lite att dricka...kände hur det susade till i huvudet efter en öl hehe.

Vi tog tåget hem vig 11.30..det var rätt så lagom. När vi kom hem så var jag inte alls trött, jag kunde inte somna...anar att den där irish coffe´n hade nåt med det att göra. Jag vakande 8.30 idag och var relativt pigg så jag gick upp. Lava ville ha mat så det fick hon sen så lekte vi. Jag har hunnit diska, dammsuga, byta alla knoppar på alla våra köksluckor och matat bebisen....gissa vad viktor har gjort....sovit!!! trött blir jag. Han gick upp för en liten stund sedan....och nu trodde han att han skulle sätta sig vid datorn och spela med christian...aldrig i hela mitt liv. Så nu är han iväg och handlar hehe. Emil och Stefan kommer snart...sen kommer mikael och hans tjej kl 3...vi ska snacka lite om sälen och så.

Vi kankse ska vara med fia och christian idag...vi får se vad fia tycker sen när hon har slutat kl 5. Jag ade gärna velat lämna OZ boxen till tina och fredrik och sen lämna kontraktet till sabina och adrian. Det bara ligger här hemma annars...man får liksom inte tummarna ur.

Vi skulle städa ur garaget idag...antar att det inte blir av heller. Jag vill gärna att bilen står inne i garaget nu när vi har ett garage....men tyvärr så är det fyllt med viktors skit så man kan inte få in bilen där. Egentligen så borde han själv få gå ner och städa ur det, men jag har varit snäll och erbjudit mig att hjälpa till...tyvärr så är motivationen inte så hög hos honom. men men antar att det är priset man får betala *ler*

Nu ska jag bädda sängen och kolla till lavas bäddmadrass, dom jävla blöjorna är ju helt värdelösa...hon hade kissat ner hela sig och madrassen imorse...kul!! Så nu har jag tagit på henne up&go som vi fick av ann-britt igår...mycket bättre...tack så mycket!
ha det så bra nu......kramkram

Smikrande bild....NOT!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0