Mormor kommer och hälsar på!

Mamma skickade precis sms och frågade om jag skulle vara hemma idag, lava är fortfarande förkyld så jag planerar inte att gå nånstans med henne. Så om ett tag så kommer mamma och hälsar på. Vi ska käka lite och bara umgås..trevligt1 det blir inte så mycket nu för tiden, det är svårt när man inte har bil...eller det är det egentligen inte men man gör det svårt hehe.

Vi ska äta pyttipanna idag...hoppas det duger..tror jag nog. Nu är jag klar med boken. Den var skitbra och jag kunde inte slita mig ifrån den nu på slutet, men jag fattar vad du menar Ann-britt när du sa "jag vill inte veta allt sånt där, jag vill bara veta hur det slutar". Han där Peter Salomon pratade en väldig massa nu i slutet...man bara "kom fram till vad du vill säga"...men den var alltså väldigt bra. Hoppas det kommer en till bok snart..fast det tror jag inte. Det tar nog ett bra tag att skriva en sån bok...jag blir helt facinerad av all fakta och hur han har skrivit ihop boken.

Lava har sovit förmiddagslur nu och nu är hon på G igen. Hon kryper runder och pratar för sig själv. Fast hon är förkyld så är hon väldigt pigg. Jag tyckte att hon kändes febrig igårkväll och mycket riktigt så ville hon inte sova...hon vaknade hela tiden och pep!! så hon höll på så tills vi skulle lägga oss och då fick hon sova mellan mig och viktor.....då slumrade hon gott!!!



hehe vi hade lite kul med kameran igår.





Jag ska ringa till bilfirman nu och se om dom har glömt bort oss...dom har kanske gömt undan bilen i en hörna och låtsas som den inte xisterar...så känns det nu iallafall. Undrar vad det är för fel på bilen efetrsom det ska ta sån tid.
Vi tittade inte klart på OZ igår, vitkor ville spela sitt World of Warcraft. Sara kom upp ett tag och lekte med lava lite. sen när hon gick hem så tittade jag lite på Southland...det lilla som jag fick se (lava ville ju inte sova). Sen när viktor var klar så skördade jag lite..sen var det sängen för mig med.

NU tänkte jag få i mig lite mat..lava tuggar på sina majskrokar så jag får ju oxå äta nåt. hejhej så länge!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej! Va synd om Lava att hon e sjuk. Milo börjar bli mer sjuk nu han me, han bara lite snorig näsa innan men nu känns han febrig. Hoppas bilen blir klar snart, man blir ju så himla låst utan bil + detta vädret oxå...du e jättefin i håret, e det en ny toning? Ha det så bra! Kramkram

2009-11-05 @ 17:33:49
URL: http://yogajenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0