svininfluensan

Gud va jag hatar denna hysterin runt svininfluensan. Ni som går runt och predikar om att man SKA vaccinera sig och ni som INTE vill att man ska göra det....LÄGG NER!!!

Jag tror inte att ni förstår hur jobbigt ni gör det för resten av oss som är lite osäkra på vårt beslut. Om man inte vaccinerar sig så är man egoistisk och om man gör det så är man bara dum och själmordsbenägen.
Det har kommit ut nu att barn från 6 månaders ålder oxå ska vaccineras nu...om jag tyckte att det var svårt att besluta mig om mig själv och om jag ska ta det så är det ingenting jämfört med skuldkänslorna jag får nu.
Om jag ger vaccinet till lava och hon blir jättedålig och det visar sig att detta vacccinet var skit rent ut sagt så förlåter jag ALDRIG mig själv.
Det har kommit in barn och bebisar med misstänkt influensa nu på senaste tiden...men av alla som har kommit in så har väl bara två avlidit...och dom var sjuka sen innan. Jag säger inte att jag har all fakta, men jag har ändå tagit mitt beslut utifrån det jag har läst och hört.

Jag önskar inte att lava får influensan men jag kan ändå inte med gott samvete ge henne en "coqtail" av nåt som jag inte ens vet biverkningarna av.
Jag ber till gud att hon får vara frisk och att inget händer henne, men jag tror nog att det blir mitt beslut.
Jag ska ringa min bvc tant imorgon och prata med henne...vill ha hennes åsikt om det hela oxå innan jag bestämmer mig helt. Men jag ber er andra...BER med stora bokstäver...ha inga moralpredikningar för oss som väljer att inte ta vaccinet...vi vet precis lika mycket som er om det men vi väljer helt enkelt en annan lösning.

god natt!

Kommentarer
Postat av: Ann-Britt

förlåt mig jag känner mig skyldig, du har rätt jag tror de flesta är osäkra. Jag tänker stötta er för ert beslut. kram

2009-11-16 @ 17:59:32
Postat av: Romina

Du ska ju verkligen inte försöka på något sätt försöka så att Lava får svininfluensan, de bästa är ju bara att försöka hindra det. Att människore har yttrandefrihhet i Sverige är ett faktum och jag är bara glad för att folk säger vad de tycker och tänker. Hellre det än att alla hållt tyst och vi inte vetat ett skit. Visst det finns två sidor, och det är upp till varje individ att välja vad man vill göra. Jag står för min åsikt och tycker att alla människor har rätt att veta både för och nackdelar. Hysterin för svininfluensan är löjlig....men att ifrågasätt vaccinet är bara rätt!

Ha de fint kraam

2009-11-17 @ 18:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0