tack för boken!

sitter just nu och läser denna väldigt spännande bok. Jag fick låna den av Ann-britt och ha nu kommit hela 169 sidor. Började läsa igårkväll men tyvärr så hann jag inte så långt. Nu har jag kommit in i boken lite mer och den verkar vara riktigt bra!

Idag så träffade jag och Lava sandra, lova och mia...vi fikade på waynes och pratade lite om allt möjligt. Sabdra skulle hem och iväg till babyfotografering så jag och Mia gick o tittade lite i affärer. Jag ar inne på HM och då hittade jag ett par raggsockar till lava, jag köpte och en sorts polokrage till henne ióch ett par vantar till. Så nu fattas bara en vinterjacka....tyvärr så var dom rätt så dyra så vi får nog vänta till nästa månad. Nästa månad ska vi ju iväg till sälen så då MÅSTEhon ha ordentliga kläder.
Det ska bli riktigt kul o få se hennes min när hon få se snö för första gången, jag ska ta massa foto så ni här hemma kan få se.

Nu sitter viktor och tittar på OZ, han måste ju komma ikapp mig...jag har ju kollat när han inte har varit hemma hehe....men snart är han ikapp så då kan vi se dom sista avsnitten tillsammans. Det är riktigt spännande nu.

imorgon ska jag och Lava på sångstund i påarp, sen så kommer fia hem till oss. vet inte vad vi ska göra men vi brukar alltid kunna hitta på nåt. Sen när viktor kommer hem så kommer nog christian oxå o då ska dom väl spela lite dator. Jag och fia leker lite sen kl 19.30 så ska jag vara på jobb, vi ska ha ett möte om vårt namnbyte...så jag måste vara med på detta. Ska bli kul at få träffa kollegorna igen...det var ju ett tag sen. Jag åkte med en kollega idag, han kände först inte igen mig men sen så....det var ju som sagt ett tag sen jag jobbade så det är inte så konstigt att dom inte känner igen mig.

Nu ska jag fortsätta läsa///go natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0