god morgon!

klockan är just nu 07.15 och jag är officiellt skittrött. Viktor kom in innan han skulle hå och sa hej då...sen så viskade han "lava är vaken och hon har bajsat hihi, hej då"...kul va!! så det var bara att gå upp och se glad ut. Mycket riktigt hade hon lagt en laddning gott gott. Hon var pigg och glad men det kan bero på att hon somnade klockan 21.00 igårkväll, jag däremot var vaken till klockan var 02.00...inte många timmars sömn. Jag kunde inte sova inatt, för många tankar om allt och inget.
Så nu sitter jag och försöker piggna till...ska jag snart ta tåget med Lava till Påarp. Hon ska vara extrafin idag eftersom vi ska ta foton på henne, undrar hur hon reagerar på allt. Det kommer nog att vara en hel del barn o mammor där så, Sara ville följa med så hon hänger på.

Igår var vi hemma hos Ann-britt och jocke och blev bjudna på middag. Maten var jättegod och det var skönt att komma hemifrån ett tag. Lava fick visa upp sig lite och visa vad hon kunde göra. Hon har ju börjat att gå längs med bordet nu...själv. alltså hon tar stöd av bordet sen går hon runt det. Kul att se. Mamma och kattis var oxå här hemma igår och hälsade på. Det var ett tag sen hon träffade Lava men det var ändå inga problem. Vi drack lite kaffe och pratade lite.

Vad händer mer idag då? jo jag ska nog till öppna förskolan med Lava och lova och sandra. Det börjar 13.30 så det ska jag nog hinna till, men vi får se hur Lava känner sig..det kanske blir rätt mycket nu med hela fotograferingen.
Jag ska nog laga lite korvstroganoff idag...är sugen på det. Torsdag idag, imorgon är det...IDOL...jaaa, jag hoppas att vi ser det med fia och christian. det är så kul eftersom vi är bäda lika intresserade hehe..jag och fia alltså. Christian och viktor kommer väl spela eller nåt.
Han satt och spelade rätt länge igår...antar att det är kul!!!!

nu ska jag äta frukost....hej hej!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0