hejhej!

NU har helgen börjat. Igår var vi hemma hos fia och christian och kollade på idol...ja jag och fia kollade iallafall. Viktor och christian spelade på datorerna....kulkul! sen när vi skulle hem så hände det en väldigt rolig grej. Bilen krånglade.....Aaaaaahh!!!! jag blir så trött. När jag och Fia skulle köra till bjuv och handla så såg jag hur mätaren för värme steg och steg. Vi kom som tur var fram till bjuv...jag gick in och köpte 1,5 liter vatten som jag fyllde på...sen tänkte jag att då blir det väl bra. Men nej...vi hade bara kommit en liten bit på vägen sen var den uppe på det röda igen. Jag stannade bilen och väntade ett tag sen körde vi vidare hem till billesholm igen. När vi sen skulle hem så fyllde vi på bilen ordetligt med vatten och försökte köra igen...samma sak där. Så Christian och fia fick bogsera oss till mörarp sen fick vi skjuts hem.
Jag pratade precis med bilhandlaren som jag köpte bilen av och han sa som tur var att vi skulle komma dit med den. Så vi behöver förhoppningsvis inte betala nåt. Jag har ju en sån där trafikgranti i tre månader..men det gällde inte för eventuell termostatfel...men han var snäll och sa att vi skulle komma dit ändå. Så nu försöker jag komma på ett sätt för oss att ta in bilen till stn. att bogsera den tar evigheter och sen är det inte så väldigt kul att bogsera i stan. Jag kan annars köra en liten bit och sen stanna bilen och sen hålla på så där till jag kommer fram...hmm! nte så kul det heller. Sen är ju frågan hur jag kommer hem när jag har lämnat bilen....ah! varför kan inte bilar bara fungera och va bra....nää det måste krångla hela tiden. Jag börjar ångra att jag sålde min bil.

Kewin är här och hälsar på nu i helgen...kul när man inte har nån bil. Vi kan inte göra nåt direkt ju. Jaja vi får se vad vi hittar på. Nu ska jag gå och sura lite till....hm!! usch!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0