polly-en förbannelse!

Jag KAN inte sluta äta polly, det är sant!! när jag är och handlar så åker det i en eller två pollypåsar. Jag tänker mig inte för. Och sen när kvällen kommer så åker påsen fram. Detta hjälper inte dierkt min viktnergång.

Så nu sitter jag och njuter av mina sista polly...japp du hörde rätt..inga mer. Vi får se hur länge jag klarar det.

Nu så ska jag laga lite mat till oss, emil kommer visst hit oxå så han ska oxå få lite. det blir köttbullar, potatis o sås.
Jag och lava var på öppna förskolan idag, vi fick träffa veronika lite...trevligt! Sen sjöng vi och det tyckte hon var jättekul. Jag ska försöka göra det till en vana att åka dit på tisdagar. Det är riktigt trevligt och sen får man komma ut lite. Vi brukar ju vara ute och gå på dagarna men detta ger lite mer för mig oxå. Man pratar ju med andra mammor där, sen lär man sig en o annat. Idag så pratade vi om mat och när man ska börja ge två riktiga mål om dagen, vi kom väl inte fram till nåt direkt hehe men det var ändå kul att ha nån att diskutera med.

Lava har kommit in i förskolekö nu, sabina ringde och levererade den goda nyheten. Så nu har jag en sak mindre att tänka på.
Jag och viktor pratade lite om pengar och om hur mycket vi måsta spara till innan vi flyttar in i huset..det var en del. Enligt viktor så måste vi spara ungefär 5000i månaden för att komma upp i den summan vi har bestämmt. Jag tycker det är bra att vi planerar och så men det får ju inte gå till överdrift. Man ska ju inte få ångest om man inte klara den här gränsen en månad..så känns det nu.
Innan vi flyttar in så ska vi ha sparat ihop till:

* Fönster 2st
* Besiktningsman
* Soffa
* Sälenresan
* Buffert på ca 20000 kr
* Lagfart på 22500 kr
* Pantbreven

Så som ni förstår så är det en del. Men man får ju ta det en månad i taget och göra så gott man kan...så känner jag det iallafall. Nån som har några tips om hur man kan spara mer pengar??

Jag åker hem till Ann-britt o jocke i eftermiddag och hälsa på, så dom får sin lavados hehe.
ha en underbar dag nu....kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0