god kväll!!

Ååh!! va skönt det är att vara hemma. Vi har varit iväg typ hela dagen. Jag och Ann-britt shoppade loss hemma hos sabina...kul för henne att hon fick sålt en del.
När vi hade varit där och gjort av med lite pengar så åkte vi till emmas kalas, mycket trevligt!!

Speciellt trevligt var det när vi kom in på ett visst samtalsämne...nämligen ANNA ANKA!!! haha visst inte att man kunde ha så starka åsikter om någon somman aldrig har träffat. visst jag har väl min tankar om henne, men inte alls på det viset...nä det var kul att se.

Tack än en gång An-britt och Jocke för alla kläder vi fick...ni skämmer bort oss *ler*
Jag packade upp allt nu när jag kom hem....jag var tvungen att rensa ut hennes låda rätt rejält för att få plats med dom nya kläderna. Men jag antar att det är så när första barnbarnet har kommit till världen.

Imorgon ska jag ringa till bjuvs kommun...IGEN. Hoppas att jag får en lite mer kompetent person denna gången. Jag måste verkligen veta om jag kan sätta upp Lava i kö till förskolan eller inte. Jag fick ett tips idag, jag kan göra så att jag och Lava blir bokförda i gunnarstorp...nackdelen är ju bara då att vi får vår post dit...mindre kul!! men vad gör man....är det vad måste göra så får jag ju göra det.
Vi ska nog hem till Sabina på tisdag..viktor ska pela på bilen. Då blir det kaffe och kaka hehe.
O jag glömde nästan, jag måste ringa och höra hur Tinas och Fredriks toalett har blivit. Det var jättefint när viktor hade tapetserat.

Nu ska jag lägga loppan....så god natt på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0