god middag!

Idag ska vi åka och hälsa på Lavas Farmor och Farfar. Vi ska bli bjudna på kasslergratäng..mums filibabba!!
Lava feber har gått ner..mycket för att vi typ sov hela dagen igår.  Idag sov både jag och Lava till 11.00 tror jag. Skööönt!!

Vi har lekt lite och nu precis så fick hon lite äpplegröt....hon älskar verkligen den. Hon hyar en jättefin klänning på sig idag...en som hon fick av Farmor o Farfar!!





Visst är hon fin =0) Och glad hehe, hon är nog den gladaste unge jag någonsin har träffat.

Gizmo jagade en geting idag...och tyvärr så tror jag att den stack honom. Han for iväg som en skållad råtta när han lekte med den. Jag kollade i hans mun och det såg lite svullet ut. Jag får hålla lite koll på honom.

Igår var vi hemma hos Sabina och Adrian, Viktor  var som vanligt ute i garaget och höll på med sin bil. Jag och Lava var sociala och pratade med Sabina. Den 17 oktober så ska viktor kusin mikael ha inflyttningsfest och vi är ditbjudna...så sabina lade in en beställning om att få passa Lava då hehe. Vi får se men det ska väl inte vara några problem. 
Vi skulle fixa det sista med kontraktet men eftersom att jag och viktor inte är dom mest duktiga människorna så glömde vi såklart våra papper hemma....typiskt. så det får bli nästa gång vi åker dit.

Nu när viktor kommer hem så ska vi åka till den här bilfirman som jag kanske ska byta in min bil hos. Hoppas att bilen som jag eventuellt ska ha är fin. Vi får se vad dom säger.

ha det så bra nu...kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0