god morgon!

Usch!! va trött jag är idag. Lava var täppt i näsan inatt så hon kunde inte sova. Vet inte vad klockan var när hon slutligen somnade i vårsäng...på MIN kudde!! jag har sovit med en kudde inatt bara...och tro mig det känns i nacken. Men vad gör man inte för sitt barn. Imorse när lava vaknade så hade nästäppan försvunnit....skönt!!

Nu krälar hon runder på golvet och e bara glad.

Jag och viktor var hemma hos Tina och fredrik igår och fick smaka på deras väldigt goa moccarutor...mums!! jag tog lite bilder med min mobil...så jag ska föra över dom bilderna nu så ni kan få se dem. Lilla Astrid...hon e så gó...och påminnser väldigt starkt om Lava..vet inte varför...kanske för at ingen av dom har nåt hår på huvudet hehe.

ag känner och det gör säkert ni oxåatt jag har varit lite dålig på att använda kameran...ska försöka bättra mig på den fronten.
Idag ska jag och Lava bara vara hemma..tror jag iallafall. Jag vill verkligen att hennes förkylning ska bli bättre...och det känns inte rätt emot henne om vi är ute och åker sverige runt varje dag. Så vi kanske går en liten runda bara men inte mer. Viktor ska till gunnarstorp och meka med bilen...så han kommer ändå att vara upptagen.

Ska gå ner och släppa ut katterna oxå...dom börjar gå mig på nerverna. Jag funderar på att limma igen våra garderober....men då kan ju inte jag få ut mina kläder...så det går ju inte. Man kanske kunde spraya sån fy spray på dem...hmm!! skadar ju inte att prova.

inte så bra bild men detta är lilla Astrid, här är hon på bebissim med sin mamma Tina.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0