jäkla farmville!!

Nu är jag fast hehe, jag kan inte sitta vid datorn utan att kolla min farm typ 10 gånger.
Lava mår bättre idag, hon sove hela natten....skönt!! för både mamma och bebis. Lava sa mamma igår..hehe men hon visste inte att hon gjorde det...tyvärr!! längtar tills hon börjar prata lite.....men bara lite *ler*

Nu sitter hon i sin stol och tittar längtande på en majskrok som ligger här vid datorn. Dom har gjort stor succe här hemma.

Viktor slutar väl snart så jag håller på och laga lite mat till honom. Vi ska till mörarp sen, och efter det vidare till gunnarstorp. Idag ska jag faktiskt få träffa dom som bor där...hehe dom har varit borta nu vaje gång vi har kommit dit...mindre kul!! så jag har typ ståt o tittat på viktor som mekar med bilen...mindre kul!!

Imorgon ska vi till bvc...ska bli kul att se hur mycket hon har gått upp i vikt. Fast nu har hon ju varit lite dålig så det förvånar mig inte om hon inte har gått upp så mycket. Idag så åt hon en hel burk med kyckling o grönsaker...duktig flicka jag har!! Och som sagt hon mår mycket bättre idag...fortfarande snorig men mycket bättre.

Nu ska jag kolla till maten (lögn: jag ska kolla in farmville) så vi får höras senare...hejhej!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0