bråk på bussen!

jaha nu sitter jag här hemma och är helt genomförkyld...sååå tråkigt! jag kämpade mig igenom fredagen och lördagen men idag kan jag bara inte gå till jobb. Har blivit dålig i magen nu oxå så jag chansar inte på att åka till jobb. Det suger att man förlorar så mycket pengar bara...suger riktigt mycket!!

Jaha då var man med om sitt första slagsmål på bussen igår eller inatt. Det var helt overkligt, 5 killar på en kille..rättvist...eh nä jag tror inte det. Visst den här killen var rätt jobbig men för det förtjänar han inte att bli halv ihjälslagen. Han hade druckit rätt mycket och var väldigt lättretlig...det visst dom andra killarna så dom trimmade han till max. Jag gick back i bussen och hämtade fram honom och gav han ultimatumet att om han ville följa med så fick han sitta där fram hos mig. Allt gick bra ändå till dom killarna skulle hoppa av, då skriker den ena killen "du och jag här ute, fattar du" och jag hann inte få tag i honom innan han sprang ut till dom andra killarna. Jag sprang ut ur bussen och försökte stoppa det hela...men snälla vad kan lilla jag göra mot 5 killar. Andra passagerare gick emellan och hjälpte mig och sen lugnade det sig en del.
Vissa passagerare ville inte ha med killen i bussen igen....men hallå skulle jag lämnat honom där ute själv med 5 killar som ville döda honom...knappast. Jag sa att det faktiskt var mitt beslut att ta och sen var alla tysta.

Han hoppade av i landskrona och på hållplatsen efter stod polisen och väntade...då hade en av dom killarna ringt polisen...skrattretande eftersom det var dom som hade pucklat på killen, inte tvärtom.

När jag kom fram till ändhållplatsen så gick jag igenom bussen och där var spyor överallt kändes det som, så himla tråkigt. Så jag fick snällt köra med bussen hela vägen till HBG där jag slutade. Snacka om att jag var slut i huvudet sen när jag kom hem. Sen ovanpå allt så kunde jag inte sova ordentligt eftersom jag blev dålig i magen.

Nä så nu håller jag mig hemma...viktor är iväg och handlar halstabletter till mig just nu...min söta snutte. Han ska iväg i spela innebandy sen så jag får mysa med Lava helt själv. Eller ja sara kanske skulle titta förbi en stund...hon har blivit lite lava sjuk nu när hon inte har träffat henne på ett tag hehe.

Håller tummarna att jag får lön imorgon men jag tror inte det...får säkert vänta till på tisdag. Jag vill betala alla räkningar och se hur fattiga vi ska bli denna månaden hehe..längtar sååå.
Nu ska jag mata lava och sen blir det en stunds vilande...så ha en bra dag...kram

Kommentarer
Postat av: Bodel

Nu är det dig o mig det är synd om. Är oxå förkyld och utslagen, orkar absolut ingenting.

Krya på oss!!!!

2010-04-25 @ 12:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0