jobb inatt!!

börjar jobba om några timmar...blir en lång natt för mig. Men men man får ju tänka pengar pengar pengar!! jag trodde att jag skulle få lön idag...nä tji fick jag. Så nu blir det till att vänta till på måndag...suck!! jag som ville trycka in en massa pengar på sparkontot.

Vi har varit och hälsat på sabina idag...kollat över vårt blivande hus hehe. Lika kul varje gång man kommer dit. Lava busade med Smulan och Lufsen...Lufsen tyckte nog inte att det var lika kul...det ska bli kul att se hur hahn är mot henne sen när han ska bo hos oss ett tag.
Sabina avslöjade att dom skulle få nycklarna den 24 juni senast...så vi kommer antagligen att flytta in den 25 =0) ååå va jag längtar.
Den 18 maj ska vi på ett möte med vår bankman....jag har förberett mig och har tusen frågor till honom...haha han kommer bli såå trött på mig. Men jag tycker inte om att ha frågetecken i mitt liv...speciellt inte när det gäller pengar och vår ekonomi. Jag ska ringa runt lite till angående våra försäkringar...jag har ju ringt runt till några men har inte fått några bra svar eller erbjudande (tycker jag) så jag ska jobba på lite till.

Jaha nu sitter jag själv här hemma. Viktor snodde med sig Lava och stack till Mörarp med Emil...så jag får väl passa på och vila lite nu innan jag ska till jobb. Det blir väl att jag ligger och latar framför tv:n till jag ska jobba hehe. 
Vad händer annars då?? Jag ska bara jobba typ en månad till...ska bli skönt. Sen blir det väl att packa utav bara fan hehe. Funderar på om jag ska börja packa ner lite köksgrejer så länge...man använder ju aldrig dom. Jag ska rengöra dom riktigt ordentligt och sen packa ner dom.

Nä nu ska jag lägga mig i sängen o vila ett tag...ha det så bra idag////kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0