nä va dumt!

Avundsjuka är en ful sak som hoppas på en ibland. Senast idag, kände den välbekanta känslan krypa över mig. Varför känner vi så...kanske för att påminna oss om vad vi har och vad vi VILL ha. Fast det är inte alltid negativt att känna avundsjuka...det gör att man jobbar hårdare för att få vad man vill.

Har precis sett senaste avsnittet av Vampire Diaries...rekommenderas stark för er som inte har sett den. Den finns att se på tv6 play så det är bara att skörda på hehe.

Lava och Viktor har varit på kalas idag, Uffe firade sin födelsedag sen kominerade dom nog lite påskfirande med det hela. Jag jobbade tyvärr så jag kunde inte följa med (som vanligt kändes det som). Det är kul när dom hittar på saker...Lava och vikotr så som inte bara sitter inne hela dagarna. Nu börjar det fina vädret komma oxå så det kommer nog att bli mer av den slanten. Jag vill åka till Ängelholm nu snart till hembygdsparken. tänkte höra med Pappa om han hade velat följa med mig och Lava dit nu när han kommer hem. Jag jobbar ju varannan helg så man får passa på när man är ledig.
Jag känner på mig att denna sommaren kommer bli underbar...helt underbar. Vi flyttar till hus och får en liten bebis till. Lava blir större och man kan göra lite mer saker med henne. Vi kommer närmare nära och kära i allmänhet....nä det känns som att det kommer bli riktigt bra.

Imorgon bitti ska jag och Lava åka till billesholm och hälsa på Fia och Max..ska äta frulle med henne sen ska jag hämta Mamma, vi ska ju till Monika på äta påskmiddag. Sen när vi är klara där så ska jag öra hem Mamma och åka hem till Fia igen...tror jag iallafall. man vet aldrig hur Max mår så man kan inte planera in i minsta detalj hehe...men om det går som vi vill så blir det så. Det känns som det var en hel evighet sen vi träffade dom sist.
Man vet inte hur mycket man saknar människor förrän som försvinner...det är sant!!
Men nu så ska Maxgunnem bli bättre så nu kan vi nog börja umgås lite mer igen. Det blir nog svårare sen när barnen blir större...då kan man inte bara åka iväg hur som helst...då måste man anpassa sig efter barnen...vi får turas om på helgerna att träffas hehe.

Nä nu ska jag gå in och lyssna på Lava tunga andetag...finns ingen bättre sömntablett hehe!!!
God Natt och Glad påsk!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0