sååå trött!!

gud va jag är trött. Har suttit hela dagen med solen i nyllet och det tar ut sin rätt kan jag säga. Man ska inte klaga när det är fint väder men jag gör det ändå. Är lite grinig idag eftersom att jag inte hittar mina nycklar...fortfarande. Jag har verkligen letat överallt. Kollat i alla byxor, gått igenom mina väskor ett antal gånger, ringt till hittegods på knutan, kollat på depån om jag har tappat dom där, Ringt polisen och anmält dom tappade, gått igenom alla mina jackor och viktors med, ja alltså jag har verkligen kollat överallt. Det är så jäkla surt nu när vi ska flytta oxå..att behöva betala nycklarna oxå...grr!! O vi hittar inte heller nån av våra garagenycklar och vi har våra sommardäck i garaget....imorgon är sista dagen man får ha vinterdäck och det är rätt kört för oss. Jag blir sååå trött!!! Jag fatar vverkligen inte var vi kan ha gjort av BÅDA garagenycklarna eftersom att ingen av dom satt i min nyckelknippa.
Nä jag ger upp nu. Ringer Helsingborgshem imorgon och ser vad dom säger....pinsamt!! Vad ska jag säga: "hej jag har blivit av med 4 nycklar och jag vet inte var dom är...kan jag få nya"
Sen har vi en nyckel som vi inte vet vad den går till...kan ju vara bra att veta.

NU går jag och lägger mig...tänkte drömma om nycklar inatt hehe!!!

Tack för igår förresten Romina...det var riktigt mysigt att få tjata lite och så. Det får vi göra om snart igen. puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0