snart frisk!

ja jag hoppas verkligen att lillfisen blir frisk nu. Hon har varit pigg och glad idag och inte kräkt så jag hoppas att det håller i sig nu. Om on mot all förmodan skulle kräka nu eller imorgon så kommer jag att åka in med henne. Då har hon varit sjuk i en hel veca..inte bra!!
Hon har fått en fin blåtira nu efter smällen i förrigår. Fast hon verkar inte bry sig...tycker bara lite synd om henne så fort jag ser henne.
För er som inte vet så gjorde hon en volt i luften och landade med ögat mot bordskanten...så hon fick en fin svulland där och nu har det gått över i en blåtira.

Är rätt trött idag efter en hel dags jobb.....är inte van vid att jobba så tidigt hehe. Jag började tidigt både igår och idag och det känns. Helst hade jag ju varit hemma med min lilla sjukling...går ju inte att tänka på nåt annat när man är på jobb. Men jag är som sagt ledig imorogn så då ska jag njuta!!!!
Jag ska till barnmorskan kl 10.30 så då får vi reda på hur bebisen mår...hoppas bra men det känns ju så. Hon gör inget annat än sparkar och slår känns det som hehe. Speciellt när jag sätter mig i bussen och ska börja köra...då sätter hon igång och sparkar..det är precis som att hon inte vill att jag ska köra mer. Idag kändes det rätt obehagligt när jag körde, jag fick plötsligt svårt att andas och det höll i sig ett bra tag. jag har kännt det så fort jag lägger mig på rygg nu på senaste tiden...hoppas inte att det är nåt fel. Det KAN ju vara bebisen men jag tror inte det, hon väger inte tillräkligt än för att kunna trycka på min Aorta. Jag ska iallafall prata med Elisabeth imorgon så får vi se vad hon säger. Jag ska nog göra ett kisseprov oxå och kolla så jag inte har urinvägsinfektion eller börjat till det. Jag fick ju det när jag väntade Lava och då gick det så långt att jag blev inlagd...vill helst inte uppleva det igen tack.

Skulle egentligen träffat Romina nu i helgen men ytvärr så gick det inte nu när Lava fortfarande är dålig. Tråkigt!!! jag såg fram emot att få lite two and two time med henne. Men det blir väl fler gånger. NÄsta helg är jag ledig och då ska vi fira Malin som fyller år...(fråga mig inte hur många hehe) det ska bli trevligt. Sen ska ajg försöka träffa Pappa oxå..han skulle visst till Farmor nån dag så då kanske vi hänger med (om vi får såklart *ler*). Han har ju kommit hem från Thailand nu han hade haft det jättetrevligt sa han.
Verkligen kul att han har hittat nåt han tycker om att göra, även om det är dyrt att resa. Jag gissar på att det blir en Thailandresa till snart med tanke på hur mycket han hade trivts =0) får väl fjäska lite så vi oxå får följa med..han kan packa ner oss i en resväska hehe.

Jag funderar på att skriva en lista på allt vi behöver köpa nu när vi har flyttat in i huset...men vågar inte. jag kommer få ångest över allt hehe. JAG VET att man inte behöver köpa allt direkt men det är ändå rätt mycket som man bara tar för givet att det ska finnas. Bara ett trädgårdsbord med stolar är rätt dyrt och det känns som att det är nåt man behöver om man ska bjuda över lite folk på grillning...dom kan ju inte gärna sitta på gräset. Jag får väl surfa lite på blocket och se vad jag kommer över hehe. Vi har inga trevliga, snälla släcktingar som har ett bord över som bara står och möglar i en källare. Isåfall hör av er hehe. Likaså om ni har en extra 50 tum platt tv (oddsen är ju stora). Nä det blir väl till att räkna slantarna när jag väl flyttar in och så vad man har råd med.

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med Lava lite.....hon ska ju snart sova så jag får passa på nu.
kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0