sol sol sol

Gud vad underbart vädret har varit idag. Denna dagen behövde jag verkligen.
Jag och Lava åkte in till stan kl 9.30 sen gick vi och tittade lite i affärer innan vi skulle in till barnmorskan. Jag har större mage än normalt konstaterade hon (ja jag var ju såååå liten förra gången) och jag hade gått upp 2,5 kilo. Jag är i vecka 23 nu och flickan i magen sparkar och lever om. Det kändes bra att få träffa Elisabet och prata av mig lite. Jag är ju lite orolig nu om jag har fått urinvägsinfektion igen..men vi gjorde en odling så jag får väl reda på svaret snart. Sen kände hon på min rygg eftersom jag har haft lite problem med foglossningen. Hon sa att jag skulle kämpa på men om det inte gick så skulle jag ringa henne....antar att hon får sjukskriva mig eller nåt sånt då. Ja tror ibnte att det blir aktuellt...måste ha pengar nu...kan inte bli sjukskriven oxå.

När vi var klara där så åkte vi hem så Lava fick äta middag...det blev spagetti och köttfärssås. Sen gick vi ut igen och tog en prommis hem till Sandra och Lova....Lava somnade direkt i vagnen och sov iallafall 1,5 timme sen. Jag och sandra fikade och pratade där ute på hennes gård (gården utanför hennes lägenhet alltså) och sen när flickorna vaknade så lekte dom tillsammans i sandlådan. Det var sååå skönt att vara ute och få sol och värma i ansiktet....det behövde jag verkligen. Just nu är jag skittrött men det är väl inte så konstigt när man har varit ute hela dagen.
Imorgon börjar jag jobba tidigt så jag ska gå och lägga mig nu...måste sova och få lite energi till imorgon. Ska kanske träffa Romina då eller kanske på onsdag om hon kan...ska bli kul.
På Torsdag ska vi besiktiga huset...spännande. Hoppas hon inte hittar en massa fel...fast det tror jag inte. Men det är skönt att ha det avklarat iallfall.
Nä nu kallar sängen...nu ska jag bara få dom töntarna här att hålla tyst så jag kan somna oxå hehe...inte det enklaste.

God natt på er...hoppas att vädret är lika fint imorgon *håller tummar*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0