nu målas det....

japp, nu är viktor igång och grundar för första gången på ovanvåningen...å vad det är skönt när man ser att det händer nåt. Jag var där uppe innan idag och städade och fixade. Det kändes väldigt bra.

Imorgon ska vi till sjukhuset, får se om dom stter igång mig eller vad dom gör. Jag själv tror inte att dom kommer sätta igång mig. Helst av allt vill jag gärna att Sabina och Adrian kommer hem och tar Lufsen innan Nova ploppar ut. Sen vill man ju såklart blir klar på ovanvåningen.

Lava har varit en liten djävul idag, hon har varit sååå busig hela dagen. Nu precis välte hon ut Lufsens vatten för tredje gången. Innan dess har hon varit och plaskat i katternas vatten och ätit lite kattmat...i två omgångar.
När jag var på ovanvåningen så lyckades hon dra ut alla sladdar till boxern och tv:n. Jag vet inte vad det är med henne idag men busig är hon iallafall.

Ojoj nu fick jag nog en förvärk...det kändes ju till och med i ryggen. Jajaja vi avvaktar och ser...det kanske händer nåt inatt hehe. Ann-britt ska komma hem tidigare från jobb imorgon och ta Lava nu när vi ska in till sjukan. Tack så mycket =0)
Tur man har folk som kan hjälpa när det krisar.

nähä det verkar inte som att det går att ladda upp bilder. Har provat tre gånger nu och det fungerar inte. Så tråkigt...jaja jag får prova senare.
Nu får jag ta lilltösen...viktor skriker där ute...hon drar i hans papper hehe.
kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0