oj det var ett tag sen!!!

Ja gud va längesen det var sen jag skrev. Men nu har vi äntligen fått ett fungerande internet så nu GÅR det iallafall.
För er som inte vet så har vi flyttat ut till Gunnarstorp nu. Vi bor i ett jättefint vitt putsat hus....sååå skönt. Vi har bott här nu i snart två månader....ovanvåningen är snart klar och jag bara lever livet just nu. Lilla Nova i magen vill inte titta ut än...hon skulle kommit igår men icke sa nicke.
Jag låg med förvärkar inatt...tror jag att det var iallafall. Det gjorde ont som f-n iallafall.

Igår var Romina här o lekte lite, vi kollade film efter många om och men hehe. Hon skulle komma idag oxå så skulle vi kolla en annan film oxå.....skönt när man bara kan ta det lugnt med någon utan att känna stress över att man måste underhålla. Lava verkar uppskatta när hon är här oxå hehe.

Vad har hänt mer då sen jag slutade skriva...hm!! ja jag är ju ledig nu som ni förstår...försöker underhålla mig så gott jag kan. Här är ju alltid att göra i ett hus men just nu så har jag kanske inte den allra mesta energin. Tycker lite synd om Lava nu när man inte orkar så mycket....försöker leka med henne så gott jag kan men det är ju inte hälften så roligt som när pappa kommer hem. Då är det bara bus för hela slanten.
Viktor har börjat jobba igen....till hans stora sorg hehe. Han vill hellre vara hema med oss och mysa. Han är överlycklig nu när han har fått ett garage...tyvärr så har han ju inte kunnat vara där ute så mycket. Vi har ju renoverat hela ovanvåningen....det började vi med så fort vi flyttade in, så man kan ju säga tt vi har bott i ett enplanshus fram till nu. Älsklingen ska måla väggarna idag när han kommer hem från jobb sen imorgon när det har torkat så är det flytt ifrån datorrummet till sovrummet. Det ska bli riktigt skönt. Då har vi ju ett gästrum oxå...lite trevligare för våra eventuella gärster att sova i ett rum där man kan stänga om sig...istället för att ligga ute på soffan.

Sen är vårt sovrum är klart så är det lister och väggar som ska målas i barnens sovrum sen är dom kara med. Det är bara hallen som kommer ta lite längre tid.....det ska spklas och slipas nån gång till innna det kan målas. Men just nu så börjar pengarna tryta hehe så det gör inget. Det var minnsan dyrare än vad jag trodde att köpa hus hehe.
Just nu så står Lavas rum på fösta prio. Nova ska ju få alla Lavas möbler i sitt rum så vi får köpa allt till lava nu. Jag hade velat åka upp till ullared nu men...pengarna säger ifrån. Lava börjar ju på dagis nu det 6 september så vi behöver handla hem kläder och sånt till henne.
Hehe nu har hon varit och hämtat sina fina stövlar som hon fick av Farmor.....snacka om att ha sina favoriter. Det är det första hon gör på morgonen...tar på sig stövlarna och sen springer hon i dem typ hela dagen.

Nä nu ska jag vara lite social med min dotter....det verkar bli fint väder idag så vi kanske tar en promenad bort till Sabina....måste ju höra lite hur v ska göra nu när vi ska vara hundvakter. Lufsen kommer hit på torsdag eller fredag....ska bli kul!!!

kramkram

Kommentarer
Postat av: Bodel

Välkommen tillbaka<3

2010-08-10 @ 10:35:55
Postat av: ethel

Hej Bella! Va roligt att du är tillbaka. Kul och läsa om er. Lycka till med ert nya hus. Ett ännu större lycka till med lilla Nova hoppas att hon vill titta ut snart. ha det bra hälsa Viktor och Lava. Kram

2010-08-11 @ 12:21:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0