Tillbaka från sjukhuset.

Ja och dom sa att allt såg bra ut. Läkaren ville gärna göra en hinnsvepning till men det gick tyvärr inte. Jag fick två värkar medan vi var där...har tyvärr inte haft nån mer sen jag kom hem. Men vem vet det kanske sätts igång inatt. Om inte så ska vi in nu på lördag klockan 8.00 och då kommer det en bebis vare sig jag vill eller inte. Det är rätt komiskt att det blev precis som det blev med Lava.
Trodde faktiskt inte att jag skulle gå över tiden å här länge med lilla Nova.

Nu känner jag lite hur stressen kommer smygande...jag vill ju få gjort så mycket innan Nova kommer. Viktor ska foga och måla lister idag men han kommer nog inte att hinna hela ovanvåningen. Det betyder att vi inte kommer att ha målat klart innan vi ska in till sjukhuset. Ajajaj...inte bra!! jag vill inte komma hem till en renoveringsröra jue.
Jag tänkte åka iväg sen när viktor har kommit...ta en tur till rusta och köpa lite saker till flickornas rum....dom ska iallafall vara fina till dom ka bo där.
Lava får tyvärr vänta på sin säng, dom hade tydligen rensat ut hela ikea nu så det fanns inget kvar. Så den 1 september så öppnar dom det nya och då ska jag stå där först av alla hehe. Men jag tänkte att jag kunde köpa överkast och kuddar och sånt innan iallafall.

Sabina och Ada kommer och hämtar lufsen kl 7 på lördag...så han behöver vi iallafall inte oroa oss för. Det är väl lite värre med katterna...man vet ju inte hur länge vi kommer få vara inne på sjukan. Vi får väl prata snällt med Ann-britt och Jocke hehe.

Mamma var här hemma idag och passade Lava medan vi var på sjukhuset. Hon sov gott när jag kom hem och allt hade gått jättebra. Lava hade varit exemplarisk hehe enligt mamma...kul att höra. Nu sitter hon och pillar på datorn här......det är inte det enklaste att blogga när man har en klåfingrig liten dam här med sig hehe.

Nu ska jag lägga mig i soffan med fötterna i högläge...det behövs känner jag...men ni får ha det så bra idag.kör försiktigt hem från jobb nu...kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0