fullt ös idag!

japp idag har vi mycket att göra. Viktor är iväg och klipper sig just nu, jag och sara har precis släpatner vår matta till tvättrummet..så nu håller den på att bli fin. Nu ska jag städa lite mer här hemma..tänkte ge mig på toaletten..japp alltid lika kul.
Sen ska vi på Max dop klockan 3 och därefter är det direkt till Ann-britts 50 års fest. Det ska bli riktigt kul.

Sofia och Christian var här igår, vi kollade på en film och åt viktor goda köttbullar..ja du läste rätt...viktor lagade maten igår. Allt var gott förutom att han hade meskryddat köttbullarna haha så dom smakade ingenting hehe. Men men det går bra ändå...tänkte bjuda lava på en bulle sen..se vad hon tycker om pappas matlagning.

Sara ska passa Lava idag...hon kommer sen vid 2 tiden och gör sig hemmastadd här hemma. Lava tycker så mycket om sin moster så det kommer gå så bra. Jag hade en mardröm inatt..jag drömde att sara och lava skulle åka buss till mamma i billesholm (vilket dom ska) och då krockade bussen och lla gick bort..usch!! hemska tankar!!!! jag måste försöka förtränga sånt..inte bra för mitt hjärta.
Jaha om man skulle ge sig på toaletten då hehe....ha en bra dag allihopa...jag lovar att jag ska ta med kameran idag s ni får lite bilder...kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0