helgen och ledigheten är över!

japp imorgon bär det av till jobb igen. Känns väl lite sisådär. Men jag jovbbar ju bara en vecka sen är jag ledig en vecka igen hehe.

På onsdag ommer en dam från helsingborgshem och ska visa upp vår lägenhet för eventuella hyrare =09 så jag och viktor och lava flyr fältet då. Sen är det jobb den dagen oxå. Vad händer mer i veckan?? jo jag och viktor kanske ska på bio på onsdag! jag är ju ledig på torsdag och på onsdag så har dom premiär för en film vi vill se.

Idag var vi hemma hos svärföräldrarna och hämade hem vår lilla bebis. Dom passade lava igår....dom behövde sin lavados hehe. Så idag passade dom på att bjuda oss på söndagsmiddag oxå...tack så mycket!
Snart så kommer det vara vi som bjuder på middagar.
Lava ligger och piper nu..hon vill inte sova. Hon är fortfarande förkyld och har en rälig hosta.Inte kul!!! men förhoppningsvis så somnar hon snart och sover gott inatt.

Jaha vad ska jag mer skriva. jo jag träffade linn i fredes...ja sandra oxå...det var kul! vi fikade på Harry´s och sen så strövade vi runt ett tag. Våra små töser var inte så sammarbetsvilliga så vi kunde tyvärr inte stanna så länge.
Jag träffadeSanna nere i stan när vi strövade runt, allt verkade vara bra med henne.
Igår så träffade viSofia och Christian, vi hade ju ingen bebis så vi bara njöt av den goda maten och det trevliga sällskapet. Vi lagade hemmagjorda hamburgare med pommes och bearnaisesås.

Nä nu ska jag titta lite på blåsningen...ha en bra kväll!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0