jaha vad gör man på sin ledighet

det känns som att jag har planerat så mycket till denna veckan att nu när verkligen är ledig så kommer jag inte ihåg hälften. Idag ska jag och lava hälsa på Mia, jag har inte träffat henne sen hon åkte iväg till Thailand så de ska bli kul. Hon är oxå en friskus så hon äter heller inget fika...och vad ska jag äta då. Jag får väl tugga på ett äpple eller nåt hehe. Jag var i valet och kvalet om jag skulle ta bilen eller om jag och lava ska ta bussen till mia, Jag kom fram till att Lava ska sova middag då så det är nog bättre om jag tar bussen så får hon sova lite innan vi kommer dit.

Igår var vi och hälsade på Fia och Christian. Dom hade köpt ett jättefint stort matrumsbord, verkligen pricken över i:et. Dom bjöd på god mat och vi hade det trevligt och pratade och tittade lite på tv. Lava var lite för snabb för mig och viktor och hon lyckades klättra upp för minst halva trappan innan hon trillade ner. Gud vad vi blev rädda, vår lilla flicka får inte bli skadad. Hon grät lite men det blev snabbt bra igen, hon fick en liten bula i huvudet. Det tog inte ens 10 minuter förrän hon var där sen igen...orädd liten bebis!!!

imorgon fyller jocke år...då ska vi dit och fira honom...sen efter det så ska vi nog iväg och bada med lava...elller om vi gör tvätom..badar först och sen åker till jocke. vi får se, jag ska prata med Sandra idag och se om hon vill följa med...hoppas!!
Hoppas ni får en fin dag idag...kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0