kräksjukan!!

Jaha då var det sjuklingar hemma hos oss. Fösrt var det lava igår som både kräkte och hade lite diaré, mindre kul eftersom att hon bajsade ner sin säng och sen vår fina matta..men det kan man ju inte hjälpa. Hon kräkte ner sig 4 gånger oxå..tyckte så synd om henne, men det gjorde tydligen ite hon själv. Hon var igång mellan kräkningarna hehe och lekte och hade sig..så det var ju skönt att se. Nu är det viktor som blev sjuk istället. han har kräkt hela dagen idag och varit dålig i magen oxå. Han låg och sov nu när jag kom hem så jag hoppas att han kan sova hela natten. Imorgon får jag stanna hemma från jobb...nån måste ju ta hand om lilla Lava. Så det blir till att ringa försäkringskassan imorgonbitti. Vet inte riktigt vad jag ska säga till dom på jobb, Lava är ju inte sjuk så jag vet inte om jag kan säga att jag ska vara hemma för sjukt barn?? nån som vet?

Jaja får väl säga som det är så vet kanske dom vad man ska göra.
Jag kollade upp lite om kräksjukan nu när jag kom hem, det smittar genom avföringen så jag ska ta en egen handduk som bara JAG och Lava ska använda...viktor får ha sin smittohandduk själv. Sen ska jag tvätta händerna hela tiden. Jag vill verkligen inte bli sjuk...har ju varit ledig en vecka nu precis...känns lite dumt att vara hemma ännu mer.

Nu ska jag gå och borsta tänderna med min NYA tandborste sen är det sängen som kallar, hoppas inte jag får en spya på mig inatt *ler*.
kramkram

PS. Tack för hjälpen idag Sara. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0