lugn och skön helg!

det har varit lugnt denna helgen...som vanligt hehe. Imorgon är det jobb för mig, jag ska jobba sent nästan varje dag denna veckan. Två dagar får lava gå och lägga sig utan att mamma säger god natt *snyft* men men måste tjäna pengar. Ibland å blir jag bara så tacksam för att jag har..eller alltså missförstå mig inte nu jag är alltid tacksam men ibland så tänker man till lite extra.
Om jag tänker tillbaka på hur mitt liv har sett ut och vad jag hat åstadkommit så blir jag så stolt och jag glad för min egen skull. Det hade lika gärna kunnat gå käpp rätt åt ***'*.
Jag tror på att man skapar sitt eget öde, att man själv ansvarar för hur det går i livet...man kan inte skylla på allt runt om kring. Visst livet är orättvisst men det som skiljer dig från resten är att du reser dig upp efter ett nederlag, du är stark!!!
Jag undrar hur mitt liv ser ut om 10 år...ha det sa jag för 10 år sedan oxå. jag har en bra aning om hur det kommer ser ut men man vet ju aldrig.
Jag skulle vilja att jag jobbar som polis då, har ett underbart hem och alla i min familj mår bra. Det ska väl inte vara så svårt att få till eller`???

På onsdag är jag ledig, vi ska tvätta på morgonen...tro mig vi behöver verkligen tvätta. Sen efter 5 så kommer Bonusmamma Eva och hälsar på. Ska bli trevligt att prata om allt mellan himmel och jord.

Vet ni vad, Lava går nu..hihi...det är så kul! Hon gick flera steg i torsdes och sen har det bara fortsatt. Nu är hon riktigt stabil mellanåt. Det är riktigt roligt att träna henne hela tiden..se vilka framsteg hon gör. Vi trodde ju att hon skulle gå tidigare men det var nog bra att hon väntade till nu. Hon tar för sig jättebra när hon trillar oxå så jag behöver inte vara rädd för att hon ska slå sig eller nåt.
Snart kommer sara och ska låna bilden, sen när hon kommer tillbaka så ska vi iväg till mörarp och hälsa på. Måste ju visa farmor och farfar hur fint hon går. Sen ska vi bara hem och ta det lugnt!
Det har varit en skön vecka men imorgon börjar verkligheten igen.

kör försiktigt och var rädd om varandra///kram

Kommentarer
Postat av: Jenny

När jag precis hade lärt känna dig så sa jag till David...Bella hade verkligen passat som polis...och det tycker jag fortfarande...satsa på det, det fixar du galant=) Kramkram

2010-02-21 @ 17:18:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0