som jag njuter!

Ja det är helt underbart att ha semester, men man njuter så mycket mer när man jobbar annars.
Jag har precis ätit, viktor hade lagat mat till mig när jag kom hem. Pyttipanna fick jag avnjuta hehe, skönt att komma hem till serverad mat. Jag och Lava var och hälsade på Lova och Sandra idag. Lova var förkyld men envisades med att pussas hela tiden så lava åker förmodligen på en förkylning hehe. Stackars lova hon nös och hade sig men var ändå väldigt pigg tycker jag. Lava fick en baddräkt av Sandra...så fin hon blev i den. Jag har kameran i bilen så jag lägger upp bilder på den sen. Den får hon ha imorgon när vi ska till badhuset, om hon inte är förkyld det vill säga.

Nu ligger Lava och sover men så fort hon vaknar så ska vi bege oss till Mörarp och hälsa på farmor och farfar. Viktor ska måla lite dörrar och golv och sånt medan vi ska ha det trevligt bara. Om det har slutat snöa så går vi nog ut en runda =0) det känns som det var en evighet sen sist. Då får vi se om hjulen håller, jag är fortfarande lite skeptisk mot min lagning. Men håller det inte så ska jag minsann åka dit och säga dom ett par sanningens ord...det är inte meningen att man ska behöva köpa nya slangar stup i kvarten...speciellt om man inte använder vagnen så ofta. Då får dom väl göra några väl förstärkta slangar istället för det kisset vi har nu.

Jaha vad ska man skriva mer då?? jo jag fick sovmorgon idag....sov ända till 9.30...skönt men det fick sitt pris sen. När jag ligger lvar i sängen och drar mig så mår jag så fruktansvärt illa sen...och det var inte annorlunda denna gången heller. Men jag lyckades klämma i mig två mackor innan jag stack till sandra och sen när jag fick lite kaffe så blev det bättre. Åh! jag hopppas verkligen att jag får en trevlig överraskning när jag ska till barnmorskan nästa gång. Hoppas att jag bara har gått upp 1 kilo eller nåt, får ångest när jag tänker på det. Så här nojig var jag inte första gången, jag fattar inte varför jag ska börja nu...fast det kan ju bero på att jag inte vill gå upp så mycket som jag gjorde med Lava....jag har ju inte hunnit gå ner alla kilo än. Men min plan är att jag ska gå upp 10-12 kilo och sen ska jag gå ner lika mycket som jag gjorde med lava (ca 23 kilo) sen är det problemet löst hehe.....jaja drömma kan man väl få lov att göra. Nä men jag ska faktiskt tänka lite på vad jag äter denna graviditeten...det kan jag inte ärligt säga att jag gjorde med förra. Men men vi får väl se hur det blir...men om ni ser mig med en munk eller godis så säg till mig på skarpen...mobba mig oxå lite så det verkligen hjälper *skrattar* jag kanske inte tackar er då direkt men jag kommer definitivt at göra det sen.

jaja men då får jag väl göra vid mig lite så man ser anständig ut....ha en snöig dag////kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0