besök hos kusin Veronika

Igår var vi och hälsade på Veronika, vi hade det jättetrevligt och hon bjöd på våfflor. Simon och Johannes var jätteduktiga och lekte jättefint med Lava hela tiden. Hon var förvånandsvärt lugn och grät inte alls mycket, annars kan hon ju vara lite känslig när det gäller andra barn och så. Vi satt som sagt och åt våfflor och pratde om allt möjligt, sen blev vi lite svettiga..eller Jag blev det rättare sagt hehe så vi gick ut i det fina vädret.
Barnen sprang runt och lekte och hade det jättekul...det var så roligt att se Lava springa runder....jag bara längtar till vi har vår gräsmatta hehe. Barnen hittade en groda i dammen som dom fångade...den fick smita ut och hoppa ner i dammen sen igen.

Här är lite bilder från besöket:Lava och Johannes lekteså fint hela tiden. Johannes och simon visade Lava sina rum och dom var uppe på ovanvåningen helt ensamma. Jag blevfaktiskt förvånad över hur lugn och fin lava var. Hon pratade till och med en massa efter ett tag....det brukar hon bara göra på ställen där hon känner sig "hemma".

Den här cyklen hade Veronika...Lava var helt till sog när hon fick cykla. Funderar starkt på att köpa en sån. Lava yckte om den så mycket ju och sen är det så smidigt när man ska gå en unda...då går det ju LITE snabbare om hon sitter på cyklen istället för att gå. Cyklen finns på harald nyborg för 299 kr så det var ju inte så farligt =0)
Nästan hela familjen samlad...bara Simon som saknas.Den där grodan var väldigt intressant tyckte Lava hehe....hon blev rätt paff när den hoppade ur spannen.Simon körde runt Lava i skottkärran...det var roligt till en början men sen blev hon lite pipig hehe...så roligt dom hade det.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Här kommer lite andra bilder som jag har tagit:Hahaha det ska börjas i tid *ler*Och så här blev hon efteråt...konstigt hon tåler ingenting...hehe!!! Nä burken var aldrig öppnad...men hon hade nog gärna velat det *ler*Lava tänker: Hej lillasyster!

Mamma, Lava och Nova i magen =0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0