kameran är tillbaka

Nu har vi fått tillbaka vår kamera..äntligen!!! Så nu har jag kunnat ta lite bilder idag. Lava duschade igårkväll innan hon skulle gå och lägga sig...hon ville hemskt gärna ha på sig badrocken som hon fick av sandra och lova. Så fin hon är i den...eller hur!! En riktig liten krulltott har hon blivit hehe....

Skön stil hon har när hon ska äta va!!! halvligger ner i syolen...så är det när man är halvt intresserad av vad som händer framför sig. Hon har blvit en liten klenis när det gäller att äta. Förutom på morgonen...då kan hon äta en hel flaska välling och sen direkt efter ska hon ha en hel macka. Hon vill ju inte sitta och titta på när vi äter frukost hehe. Men sen när det vankas riktigt mat så mesar hon hela tiden. Gröt är rätt populärt än så länge...och proviva mangojuice...det är gott gott!!!!

Vi var på kalas idag hos Jenny och David. Här är lite bilder från kalaset:Milo har blivit en stor pojke nu...ett år gammal...eller ung hehe!!! Han var go och glad hela tiden....till skillnad från andra....Lava har kommit in i en känslig period nu och hon vill helst inte bli rörd av andra barn. Vixna går bra men så fort ett barn kommer och tar i henne eller ska hålla handen så blir hon jätteledsen. Så det blev en del tröstande idag hehe.

Lilla Selma tror jag att hon hette =0)

Lava var stormförtjust i kenzo...hon ville känna på honom hela tiden. Han var så tålmodig och snäll. Jag antar att han är van vid Milo hehe. Lava klappade iallafall fint och lade huvudet på hans mjuka päls...mys pys!!

Pappa david=stoltMilo en liten flörtis hihiNu var det dags för tårta (muffins). Det blev en del kladd från både Milo och Lava hehe

Nu är vi hemkommna sedan ett tag...Lava verkar ha dragit på sig en förkylning IGEN. Jag är rätt trött på det nu...men tyvärr så är det väl så i dessa tiderna. Vi var och hälsade på Lova och Sandra innan idag och Lova var nog på väg att bli dålig. Hon var lite snorig när vi kom så det tod nog inte så lång tid innan hon gav Lava lite bakterier hehe. Hoppas hon är bättre nu....hon fick lite feber när vi skulle gå...Lova alltså!!

Imorgon ska vi hälsa på Sofia och Christian..om Lava inte allt för förkyld.....hoppas verkligen inte!!! Sen tänkte vi åka inom hennes blivande förskola och kolla läget där lite.
Nu ska jag ta och lägga min sköna dam...se om hon är mer intresserad av att sova idag....wish me luck!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0