Nu får det hända nåt!!!

Ja nu har jag ringt till folksam och bokat in en tid för att ordna upp alla våra försäkringar. Sen har jag ringt till två plåtslagare och ordnat med dom så dom kommer och kollar på våra fönster. Vi behöver ju lite fler kostnadsförslag.
Sen har jag ringt och ändrat vår adressändring så vi får hem posten till gunnarstorp när vi har flyttat in...så vi behöver inte köra in till stan för att hämta posten den sista tiden som är kvar.
Nu väntar jag bara på Viktor, han hade nån plåtslagare som han ville at vi skulle höra med oxå.

Jag har rengjort ugnen idag igen...så nu är den förhoppningsvis rätt så fin. Jag kommer ju få städa den en gång till innan vi lämnar ifrån oss lägenheten...men nu har jag ju tagit det värsta iallafall. Sen ska jag ta golvbrunnen en gång till och städa under badkaret...jippi...alltid lika kul. Men det var inte så längesen vi gjorde det så det borde inte vara kräkvarning på det hela iallafall hehe.
Jag har rensat ut våra skåp i köket från gamla matvaror...helt otroligt vad man samlar på sig.
Nu sitter jag här och väntar på att lillfisen ska vakna så jag kan få pussa på henne. Vi ska ju till tandläkaren nu om två timmar, så jag måste pussa på henne och krama henne så hon känner sig riktigt älskad innan vi går dit och dom ska plåga henne. Antar att dom vill titta i hennes mun och då blir det väl till att tvångsöppna den...hoppas inte att det behövs...tvångsöppningen alltså.

Viktor skulle tapetsera idag men det blev inget av det...imorgon ska han dit istället. Dom hade tydligen inte hunnit städa ur och så.
Vad händer annars idag då....vi kanske ska leka med Sandra och Lova lite senare. Annars får jag väl städa lite till hehe...känns som att det är det enda jag gör nu för tiden. Hade jag fått bestämma så hade allt varit nedpackat för läääääängesen. Jag hade slängt ner allt i garaget hehe. Men sen är jag lite hejalös...vill helst att allt ska vara klart innan det är påbörjat hihi.

Jaha ja men jag skriver väl en rad när vi har varit hos tandläkaren så ni håller er uppdaterade....ha det så bra...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0