trött lava som inte vill sova

ja nu ligger hon och gnäller...halvt som halvt så skrattar hon...men trött är hon. Det har varit en lång dag idag. 
Jaha vad har hänt idag då, vi har tvättat...eller vi håller på och tvättar. Det är sista tvätten innan vi flyttar och det känns såååå skönt. Vi passar på och tvättar allt nu när det är sista gången...täcken och kuddar och allt.

Jag ovh Viktor och Lava tog en promenad imorse till affären. Vi har typ ingenting hemma hehe...vill inte ha en massa saker att ta med sig nu till helgen. Men iallafall så handlade vi lite av varje som vi kan använda nu innan vi flyttar. jag bad Viktor gå och ta lite toalettpapper....och det gjorde han. Sen när vi kom ut så tyckte jag att det hade blivit lite väl dyrt så jag kollade på kvittot. Hahaha viktor hade tagit toapappaer som kostade 54 kronor...för 8 rullar. Det är typiskt killar det...dom bara tar första bästa hehe. Sen hade kassörskan slagit in två honungsburkar itsället för en...så jag bytade in pappret när vi ändå rättade till kvittot.

Imorgon kommer en kille från folksam hem till oss, vi ska teckna alla våra försäkringar så det är klart. Skönt att få det gjort. Innan han kommer kloclan 13 så ska jag och Lava ta en promenad hem till Sandra och Lova. Sen när han har varit här så åker jag och viktor iväg en runda och kollar på lite gräsklippare...vi får reka nu inför köpet hehe.
Vi åker nog inom Billesholm och lämnar av X-boxet till Kewin...han ska köpa det av Viktor...hihi så nu slipper jag en massa killar som nördar här hemma. Viktor har nog oxå kommit underfull med att han inte kommer ha lika mycket tid till sånt sen när vi flyttar till hus. Han vill ju Mecka med sin bil oxå så det kommer ju ta sin tid.

Igår var vi på studentfest hemma hos Emma, det var väldigt trevligt. Hade jag inte varit så trött efter gårdagen så hade det nog varit ännu roligare. Lava lekte med dom andra barnen och hade det jättekul. Vi åt gott, ja den stunden vi var ute i tältet iallafall. Det blåste ju rätt så rejält igår så vi kunde bara sitta i partytältet ett litet tag innan jag höll på att få en stolpe i huvudet hehe...lite komiskt.
Jocke och Ann-britt åkte med oss hem sedan....det var en trevlig och lite lustig resa hem. Jag och Jocke fick lyssna på när Viktor trimmade Ann-britt hihi.....det är jobbigt när man har en liten blåsa eller hur hehe.
Tack för allt iallafall.....och ett speciellt tack till Ann-britt och Jocke som levererade ett trevligt besked idag....tack så jättemycket, stora kramar och pussar till er.

kramkram till er andra!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0