Faderskap

Det ska vi kolla idag...eller snarare bekräfta. Vi ska på möte med en soc tant kl 16.15 idag och skriva på lite papper. Jag ska på möte med dagis personalen idag och prata lite om inskolningen och hur det har gått. Tänkte låta Lava sova så länge hon vill och sen när hon vaknar så går vi isåfall till soc tanten och väntar där på viktor. Känns lite onödigt att gå hem först och sen gå direkt en gång till.

Jag tänkte att när vi hade ätit ska jag ta en tur till IKEA. Måste verkligen ha såna kantskydd. Man vill ju inte vänta tlls det händer en olycka.

Nu tänkte jag planera lite inför julen. Jag ska kolla upp vad alla ska ha med sig och så. Det är ju lika bra att få det gjort nu. Sen ska jag kolla upp lite angående insatskaminen, jag behöver veta lite om hur man går till väga när man ska sätta in den och så. Bra att veta om det kommer kosta mycket pengar....det är ju inte nåt man har gott om nu för tiden hehe. Känns riktigt skönt att ha alla julklappar avklarade...nu ska dom bara packas in oxå.

Fan, kom precis på att det var öppna förskolan idag jue....skit oxå. det hade jag helt glömt bort. Jajafår se om jag kan fjäska in en träff med kusinen en annan dag.
Nu ska jag vara lite produktiv....ikväll är det desperate...yes!!!!

Kommentarer
Postat av: C

Måste man bekräfta faderskap hos soc? Måste alla de?!?

2010-11-10 @ 22:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0