Goddag!!

Svar till C: Man behöver bara bekräfta faderskap om man inte är gift. Detta ska ske innan barnet har fyllt 3 månader. Om man är gift så sker det automatiskt.

Jaha då har man hunnit med att tvätta, diska, vara ute på lekplatsen, lagt nova, skalat potatis och klockan är bara 10 hehe. Det är värst vad man blir huslig när man blir mamma. Innan jag fick barn så kunde jag ligga och dra mig huuuur länge som helst. Igår fick jag sovmorgon..det innebär att Lava sov till 8, haha för 2 år sen hade jag skrattat om nån hade sagt att dom hade sovmorgon till klockan 8.

Jag, Romina och Tobias var hemma hos Pappa igår och firade han lite. Det blev lite triss-skrapande och kaffedrickande. Jag fick en trevlig överraskning =0) Pappa ville bjuda med mig och Romina till Turkiet i maj. Jag kte hem och frågade om lov och som jag trodde så var det inga problem för Viktor. Gud vad kul vi ska ha det. Tack så jättemycket Pappa, känner att jag nog kommer behöva en liten semester hehe. Jag kommer sakna ihjäl mig efter min familj men som Viktor sa: Passa på nu när du får ett sånt erbjudande....mmm älskar dig gubben!!!

Efter att vi hade varit hos pappa så kom jag precis bara hem sen bar det iväg igen. Viktor skulle till sin pappas grav och lägga lite blommor där och sen åkte vi hem till Ann-britt och Jocke. Vi var där ett tag och sen åkte Viktor till innebandyn och jag och barnen åkte hem.  Vi var rätt trötta, Lava ann knappt få sin välling innan hon somnade. Jag och Nova somnade i soffan.

I lördes var vi hemma hos Ami pch Mattias på kalas. Det var kul..tack så mycket!!! Vi åt gott och hade väldigt trevligt. Lekte en rolig lek som hette MAFFIA, om man säger så att et är människorna som gör den rolig. Uffe förstod nog inte reglerna riktigt. Viktor tog livet av både mig och Ann-britt...den elakingen hehe!!!
Jag har letat lite effter lekar som vi kan ha här på julafton men inte hittat nån än.
Den 27 ska vi ha julklappsspel här hemma Det blev bara Maggan och Stefan som kom men det gör inget...vi ska nog ha det trevligt ändå hehe.
Nu ska jag göra lite prinskorvar och potatismos till mig och Lava..det blir dagens lunch!!
Känner att det börjar kurra i magen nu. Får passa på och laga maten nu innan Nova vaknar.
Har förresten funderat på att köpa ett bord till Lava som hon kan ha på sitt rum...sånt där Mammutbord på IKEA. Vi får se hur mycket som får plats där inne hehe.

kramkram

Kommentarer
Postat av: C

2010-11-16 @ 15:20:21
Postat av: Anonym

Jasså okej! De hade jag ingen aning om!

2010-11-16 @ 15:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0