slut på veckan

Hemkommen efter en fotbollskväll hos Ann-britt och Jocke. Dom bjöd på söndags-stek..väldigt gott!!
Lava lekte och var glad över att få träffa Farmor och Farfar. Vi kollade på sista matchen i allsvenskan...tyvärr vann inte HIF.

Imorgon ska jag låna bilen...jag måste iväg och köpa nytt däck. Vi har fått smygpunka på det ena däcket så jag är rätt viktigt att det blir gjort snabbt. Jag kanske åker och hälsar på Anna när jag ändå är i stan. Ska kolla upp var jag ska köpa däcket och sen när jag har gjort det så tar jag en sväng inom henne då.

Lava slocknade direkt nu när vi kom hem Det blev sent igår när Sandra och Mattias var här, det blev även sent idag. Viktor skulle spela innebandy så vi var inte hemma förrän 21. Det är inte dagis imorgon men ändå.

Tänkte ta mig i kragen och binda vårt elavtal imorgon. Det var Jocke som frågade om v hade gjort det...öh nej det hade jag helt glömt bort. Känns som jag har mycket redan att hålla koll på. Ibland undrar jag hur mycket man kan ha i huvudet egentligen. Jag får väl va på Viktor lite mer så han oxå blir lite mer delaktig i allt som har med huset att göra. Bättre med två huvuden än ett.

Nu ska jag sova..bara kolla färdigt på Beck först!!!
God natt!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0