Bio!!!

Ikväll ska jag, Pappa,Viktor och Tobias på bio och se Resident Evil. Det ska bli kul att träffas allihopa. Robin och Romina följer oxå med innan men dom skippar bion...Robin hade redan sett den och Romina tyckte nog att om den typen av film.
Nu ligger Lava och pratar för sig själv där uppe....verkar inte vilja sova middag.
Jag ska hoppa in i duschen och sen ska jag sortera lite barnkläder...har alldeles för mycket som inte används. Ska sortera ut det som är fint och lägga det i en plastlåda som ska ut i förrådet så länge.
Sen efter det ska jag städa lite på ovanvåningen...vi har lite tavlor som jag vill sätta upp...får se vad viktor säger om det hehe.

Igår var vi på kalas i norra össjö, det var trevligt. Skönt att komma hemmifrån lite. Vi fick låna Peters bil (tack tack) så vi körde själv. Hatar att vara beroende av andra..inte kul alls.
Nåt som deremot var kul var att vi fick som vi ville på banken. Nu har vi inget topplån längre *ler* och vi har bakat in våra två medlemslån in i ett bottenlån. Sen fick vi låna dom där pengarna till kuporna...så på måndag ska jag ringa runt på riktigt och höra vad företag ska ha för att göra vid dom. Hoppas bara att pengarna räcker.

Så det är ju lite positivt. Fick precis höra att min kusin och Jenny har förlovat sig...stort grattis till er...verkligen jättekul. Man blir ju lite sugen själv oxå hehe...tyvärr så måste ju båda vara med på det..hehe annars hade jag nog varit förlovad för längesen hehe.

Nä nu kallar duschen...ha det så bra idag...kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0