Söndag!

Min lilla Nova sitter just nu i sin babysitter och skrattar och ler mot mig...så underbart. Man värderar verkligen familjen högre sen man fick barn. Nu kan man själv förstå varför Mamma blev så sär orolig när man var ute sent och varför hon skällde på en när man gjorde farliga saker. Våra barn är våra liv...meningen med livet..iallafall för mig.

Anna och Peter var här innan, Peter åkte med Viktor och körde kross medan Anna och jag gick på en promenad med barnen...Johanna var med så det uppskattade Lava verkligen. Det är så kul att se dom två tillsammans, Lava ser upp till Johanna jättemycket...vill göra precis som henne och skiner verkligen upp som en sol när hon ser henne.

Vi hade lite kalas/fest i fredes. Det var kul...iallafall när jag tog en paus från allt plockande och springande. Jag har lite problem med att kunna slappna av när vi har haft bjudningar. Man vill ju att allt ska vara bra och att alla ska ha trevligt. Tyvärr så blir det att jag håller på med allt annat så jag hinner inte njuta av stunden...ska försöka bli lite bättre på det...vi har ju Jul snart och då kommer det ju bli några stycken här hemma...då får jag minsann ta det lite lugnt och njuta...det är ju första julen hemma.

Igår var jag, Viktor, Peter och Anna på gekås.....vilken katastrof säger jag bara. Det var 3 timmar i kö innan vi kom in i själva varuhuset. När vi väl kommer in så är det knökfullt med galna tanter överallt hehe. Jag fick köpt allt jag kom dit för iallafall...så jag var nöjd men otroligt trött på vägen hem. När vi kom hem så åkte jag och hämtade Lava hos Ann-britt och Jocke och sen åt jag en bit smörgåstårta...sen gick jag faktiskt och lade mig...kl 20.30 en LÖRDAG..hehe snacka om att man är trött då.

Snart börjar en ny vecka....får se vad den har att erbjuda.
tack o hej leverpastej!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0