to the bank

idag ska vi på möte med banken...får se vad domen blir. Vi hade ju en mäklare här i onsdes och värderade huset en gång till. Ni förstår att banken ville inte godkänna den första värderingen vi fick...fast än att Lövander och partners är en väldigt välkänd och stor firma. Vi tog dom just för att vi skulle slippa sånt här. Ni kan tro att jag var irriterad när han mäklaren kom hit...det är ju inte hans fel att banken töntar sig så jag fick lägga lock på den irritationen. Men jag frågade han lite om varför dom håller på och töntar sig så här och jag fick en del rätt bra svar. Jag förstår varför dom ville ha en ny värdering..vad jag inte förstår är varför inte Anders sa det till oss redan från början..då hade vi sparat både tid och pengar...en värdering kostan ändå 1500 kr.

Men han var här som sagt och gjorde en värdering så idag får vi reda på vad det blev. Men jag kan ju säga som så att vi känner inte direkt för att köpa ny bil längre...nu har man ju ingen säkerhet. Vi får se vad som händer...vi diskuterar om vi ska fixa till viktors bil, besiktiga den och använda den till båda ska börja jobba. Under den tiden kan vi betala av resten av lånen vi har på bilarna så när vi väl ska köpa ny bil så har vi inte det hängandes över oss.

Viktor målade sängramen igårkväll...oo vad den blir fin. Nu ska han bara måla den en gång till sen kan vi börja använda den. Nu är det bara ett problem...jag hittar inte skruvarna som vi ska skruva ihop ramen med hehe...ironiskt va!!! Nä det blir nog att jag får köra utpå K-rauta eller når och köpa nya saker. Det ska bli så skönt när ramen är klar...det känns lixom lite mer som ett sovrum då. Då kan vi hänga upp speglen och lite tavlor...jag vill jättegärna köpa plastväxterna oxå...men det får nog vänta...inte det billigaste och vi har andra saker att lägga pengarna på.

Romina var här igår...vi snackade och hade det trevligt. Hon hade lånat två böcker till mig den sötnosen...tack så mycket. Dom handlade om barn och trots och allt möjligt. Det ska bli spännande att bläddra i dom...ska bara hitta tid till det.
På söndag ska vi på Bio med pappsen...det blir jag, viktor, romina och tobias...ja och pappa förstås hehe. Det ska bli kul kul!! såm dom gamla goda tiderna *ler*
Sara ska passa barnen...det kommer kännas skitkonstigt men skönt på samma sätt. Jag vet att Sara tar bra hand om barnen så det behöver jag inte oroa mig för. Vi ska ju inte vara borta allt för länge heller. Så nu håller jag på att pumpa ut ett förråd med bröstmjölk till henne. Jag provade mata Nova med flaskan igår och det gick jättebra...hon tog den direkt.
Peter och Anna kommer hit idag...vi ska käka lite och ha det trevligt. Vi var hos dom sist så vi hoppas på att vi kan vara här hemma idag. Det är ju lite krångligt för oss att ta med barnen in till stan och så.

Nu ska jag ringa lite samtal...Nova sover så får passa på då. ha det så bra...kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0