blev inget vaccin!!

Nope, dom ringde från BVC och sa att dom inte ville ha dit oss. Lava måste vara helt frisk när hon tar vaccinet annars kan hon bli jättedålig. Vi tar inga risker så vi fick en ny tid om en vecka.

Idag var hon på dagis iallafall, jag ringde och hörde vad dom tyckte och dom sa att hon kunde komma dit. Det är förkylningstider nu sa dom och nästan alla barnen var mer eller mindre förkylda så ett till spelar ingen roll hehe. Lava hade iallafall haft jätteroligt idag (enligt personalen), hon hade lekt med en annan flicka där på dagiset och hon hade ätit jättemycket mat (skitbra). Hon hade dock inte sovit så länge när jag kom och skulle hämta henne, inte så lätt när man är förkyld jue. Hon fick nässpary nu när jag lade henne så jag hoppas att vi slipper en sån natt som vi hade sist. Lava fick komma in och lägga sig hos oss eftersom hon var otröstlig, men saken var den att hon fortsatte att gråta även när hon hade kommit in till oss. Så vi lyssnade på hennes gråt halva natten. Jag kan ju säga att jag var rätt trött imorse när vi skulle upp.

Men nu har jag lagt henne iallafall och det låter inget däruppifrån än så länge. Hon vaknar väl lagom till vi ska gå och lägga oss hehe.
Imorgon ska jag besiktiga bilen..lagom kul!! jag vet att bilen inte kommer gå igenom besiktningen frågan är bara hur många tvåor vi kommer få. Jag var ute igår och skulle byta glödlampa på halvljuset. Lättare sagt än gjort. Jag fick inte av den jäkla lampan hur jag än gjorde så jag fick be viktor om hjälp. Efter ex antal svordomar från både viktor och mig så fick vi bytat lampan...men tror ni att den lyser sen då..nej då. Så vi hade slitit i onödan...antagligen så är det nåt kontaktfel...låter billigt va!! aaarrgh!! jag hatar den bilen...vill ha en ny nu.
Jaja vi får väl se vad domen blir imorgon. Jag ska köra viktor till jobb sen kör jag och lämnar lillfisen på dagis. Med andra ord så har jag bilden imorgon..ojojoj vad ska jag göra med all den extra tiden då. Det blir en hel del körande. Vi fick ju anboka får förra tid till beiktningen så nu fick vi ta en tid i landskrona för att vi skulle kunna besiktiga den innan den 1 okt.

Vi var på BVC idag, Nova hade gått upp 400 gram och vägen nu 4655 g =0) ojojoj va glad jag blev då. Hoon har även växt...är nu 56 cm lång. Allt verkade vara bra henne så det är jätteskönt. Hon har strulat en del nu när hon äter så jag blev väldigt lättad över att hon går upp som hon ska i vikt.
Nu ligger och och sover i babysittern medan killarna spelar tv spel. Jag har börjat läsa en bok som jag fick låna avRobin...den verkar vara bra. Jag har lite svårt för böcker annars...alltså jag måste fastna direkt i boken annars kan jag inte läsa den...men denna verkar vara lovande. Det svåra är väl bara att hitta tiden till att läsa hehe.

Nu ska jag gå upp och kolla till den förkylda damen där uppe...men ni får ha det så bra///kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0