Då var det tid igen....

...nu sover båda mina små vildingar så jag passar på att blogga lite.

Mamma var här för ett litet tag sen, vi fikade på hemmalagade pannkakor och en kopp kaffe. Tycker så synd om henne, hon har ju problem med sitt knä...det ser inte alls bra ut. Hon jobbar som vanligt fast hon egentligen inte kan eller borde göra det. Men räkningarna betalar inte sig själva tyvärr...man behöver pengarna ju.
Hon går hos en sjukgymnast men det hjälper inte så mycket...dom vill inte göra för mycket med henne innan hon har blivit röntgad...det förstår man ju ioch för sig..jag fattar bara inte varför det ska ta sån tid för att bli röntgad.

Kewin ska ju in nu den 4 oktober och bli opererad. Han har en leverfläck på sin näsa som nu efter ex antal år äntligen ska tas bort. Jag hoppas verkligen att det blir bra...det är ju i ansiktet dom ska bränna med laser och det är ju rätt viktigt då att det blir bra. Håller alla mina tummar.

Håller på just nu och försöker boka en tid för besiktining...inte det lättaste visade det sig. Hemsidan verkar vara nere för tillfället....sa dom för 5 timmar sen. Fortfarande är det problem tydligen. Ja vi har ju till den siste på oss att besiktiga bilen..men det är ju rätt kärvt med tider nu verkade det som. Det blir väl att vi får köra halva riket runt för att få en tid.

Igår var vi hemma hos Sabina och Adrian på en kopp kaffe. Lava fick lite fina kläder (vi blir bortskämda hehe) och Nova fick två bodysar och en fin speldosa i form av en nalle på en kudde. Efter att vi hade varit där så åkte vi hem till Sofia och Christian. Vi åt en god middag och kollade på den sista twilight filmen...skitbra var den..lite tarftligt slut bara. Lava somnade som en stock i deras resesäng...vi måste verkligen köpa en sån.
Sara stal Lava ett tag när vi kom till bilesholm...hon tog med henne hem till mamma och fikade lite. Tycker det r så kul nu när Lava och mamma börjar få en bättre relation till varandra....hon är inte lika blyg nu längre när mamma kommer på besök.

Vi var och firade Pappa i lördes...det var jag, Romina, Robin och Tobias. Det var verkligen jättekul att träffa allihopa på en gång...det händer tyvärr inte så ofta. Man vill så gärna hinna träffa alla men det blir aldrig så. Ja det är ju bara en själv som kan göra nåt åt det så jag får väl ta mig i kragen och slå en signal till mina bröder. Det är ju inte så att dom bor jättelångt härifrån...det är ju det värsta av allt. Man har egentligen inga ursäkter...vill man träffa nån så är det faktiskt bara att ta upp mobilen och ringa och bestämma en tid....svårare än så är det inte. Familjen är det viktigaste man har...men man måste visa det oxå...inte bara ta för givet.

Vad händer mer idag då? jo jag ska nog iväg och handla sen när viktor kommer hem. Behöver ha hem lite saker. Funderar på om jag ska ta med NOva eller om hon ska få stanna hemma med Viktor. Jag känner att det hade varit skönt med lite egentid...hehe den enda egentiden jag har just nu är när jag står i duschen. Man gör det till en vana att alltid ha henne med sig var man än går...men jag behöver ju faktiskt inte det....det r ju bara att ge henne mat innan jag åker så klarar hon sig ett tag.

Nu på lördag så ska vi till Ullared....då ska Nova med så klart. Det verkar som att det blir jag, Sara, Mamma och kanske Ann-britt. Det ska bli kul med en liten roadtrip. Jag ska shoppa loss till Lava. Har skuldkänslor för henne..hon har ju ingen jacka eller regnställ eller nåt. Men det ska det bli ändring på. Jag får se hur rika vi blir efter räkningarna har betalats hehe.
Jag och Viktor diskuterade om vi skulle sätta in en kamin nu till vintern...det kommer bli ruskigt dyrt annars. Jag tänkte kolla upp lite vad det kostar att installera en sån. Jag har alltid tyckt att det är mysigt med kaminer...det är mysfaktor till max.
Just nu så har ju vi inte det allt för varmt här hemma...men vi har satt igång elementen så det borde bli varmt snart tycker jag. Vi glömmer bort att vi har 195 kvm att värma upp hehe.

Nä nu ska jag ta en mellis...oj nu hörde jag att Lava hade vaknat oxå...då blir det en tripp upp till ovanvåningen först. Ha det så bra så länge...kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0