ny bil??

Hmm!! ja detta var ju lite jobbigt.
Jag och Viktor satt uppe rätt länge igårkväll och diskuterade om vi ska köpa en ny bil eller hur vi ska göra. Varken han eller jag vill lägga några pengar på denna skrothögen men vi behöver ju en bil. Vi är inne på om vi ska prata med banken nu när vi ska dit och se om vi kan få ett bil lån och köpe en helt ny bil. Jag har alltid varit emot att köpa helt nya bilar men om vi skulle göra det så skulle vi ju ha den bilen sen till den går i graven. Då bör man inte förlora alltför mycket på den. Alltså vi betalar av den på typ 7 år och vi ska ju ha den betydligt längre än så. Vi vill ha diesel isåfall och en bil som är väldigt bensinsnål.
Jag känner att jag har ett ansvar gentemot ina barn..att inte köra runt med dom i en farlig bil. Så som det är nu så är det precis vad vår bil är...farlig.
Vi har en månad på oss att göra vid denna bilen eller iallafall bestämma oss för vad vi vill göra. Om vi ska köpa ny bil så försöker vi nog sälja denna för en relativt bra peng...hehe ja man kan väl drömma!!

Sara sov här inatt och nu är hon uppe och pratar med Lava...den lilla skiten ville varken äta lunch eller sova.
Nova har sovit nu i ett par timmar så hon lär väl vakna när som helst. Jag behöver komma iväg och handla....men vågar inte köra med vår bil...jobbigt. Jag cyklar ju inte gärna till maxi och storhandlar hehe.

Viktor är hon sin syster och hjälper dem att måla deras hus...snäll han är.
Ann-britt och Jocke ska passa Lava ikväll medan vi är hos Anna och Peter. Vi får ju ta tåget in till stan och hem sen...det blir nog rätt sent så vi vill inte ha med Lava då.

Jag vi skulle ju till ullared idag men det sket sig..vill ju som sagt inte köra med vår bil. Så det blir på måndag istället med Ann-britt jag och Nova och Lava...sååå kul vi ska ha det. Två små skitar inne på ullared...blir till att hålla hårt i den ena iallafall.
Nä nu ska jag äta nåt...känner hunger komma.
Ha en bra dag...kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0