3 dagars feber...

Det var det Nova hade eller har. Så du behöver ine vara orolig Ann-Britt hehe det smittar inte (tror jag).
Hon hade fullt med prickar på mage och rygg idag....och febern är borta...så det tyder mest på 3 dagarsfeber. Jag trodde att hon redan hade haft det...tydligen inte.

Jag och barnen var och hämtade Novas nya bilbarnstol idag, det är så fin så. Det var på tiden att hon fick ny. Vi har varit så nöjda med Lavas Britax så det fick bli en sådan till.
När jag hade hämtat bilstolen så tog vi en sväng bort till Sabina. Hon bjöd på gott gott kaffe *ler*. Hon mådde lite sådär....hon har opererat munnen precis så hon hade fortfarande lite ont.
Men det blev jättefint verkligen.

Nu så ska jag strax tvätta golven här hemma. Det var ett tag sen jag gjorde det och det behövs verkligen.
Ska bara få lite entusiasm först.
Känns som man inte gr nåt annat än att städar när man går här hemma. Det är nog lite av ett tvångssyndrom...jag bara måste gå och plocka och städa-...även om det kanske inte behövs. Det är därför jag bara måste komma hemmifrån ibland....så jag slipper den känslan.

Lava ville inte sova middag idag, så hon sitter och myser lite i soffan. Lyssnar på julmusik hehe.
Gud vad jag älskar julen. Visst det är en väldigt stressig tid men allt som ska göras....men på kvällen...när man sitter i soffan med en pepparkaka och alla ljusen är tända, då är det som bäst. Snart så kommer granen in oxå...då är det verkligen jul.

Och nu hör jag att Nova har vaknat...det var inte mycket egentid man fick idag. Undar om jag kan tvätta golvet nu...kan ju inte säga till nova att hon inte ska gå på golvet direkt. Jaja vi får göra det bästa av det.
Ha en skön dag allesammans////

Kram Bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0