Snart är de jul.....

O just nu längtar jag bara tills det är över. Jag måste vekligen ta ett steg tillbaka och bara andas. Idag så stannade jag bara upp och tänkte "va håller jag på med".....jag bara yrade runder och fick inget gjort...bara stressade hela tiden. Jag tycker synd om mina barn just nu....jag är ingen bra mamma när jag bara stressar hela tiden. Men hur gör man för att sluta då??? hur slutar man bara stressa??? har du svaret så dela gärna med dig.

Jag har såååå överdrivet höga förväntningar på mig själv hela jäkla tiden.....och det är inte bra.
Varför är man så noga med att alltid vara alla andra till lags....gud nåde om någon skulle bli besviken eller inte bli 300 % nöjd....då går min värld under....ja så känns det faktiskt nu.

Jag funderar på att gå till nån stressdoktor (om det finns) och bara kräka av mig.
Man mår inte bra av all stress, men jag stannar aldrig heller upp och känner efter.

Idag var Veronika och Eva och Johannes här och lämnade lite klappar. Vi fikade och pratade....alltid trevligt!! Det blev lite prat om nu den 25....o va det ska bli kul att samlas allihop...eller ja nästan alla iallafall.
Det blir julklappsspelet och lite fiskedamm till barnen. Sen blir det väl lite lekar och andra spel.

När Veronika och Eva hade åkt så Fick barnen lite mat oc sen rakt i säng....för Nova iallafall...Lava var inte så pigg på att sova. Sen städade jag och packade in dom sista klapparna. Nova vaknade halv 2 och då var det bara in i bilen och iväg till Sandra o Lova. Vi bytade klappar och jag drack lite kaffe. Kaffet hann tyvärr bli kallt efter att ja sprang och särade på Lava och Lova hehe....då bara bråkar nu för tiden...men det blir säkert bättre snart (hoppas jag).
Vi stannade ett tag och sen åkte vi hem. Jag lagade mat och Viktor dukade, sen kom Fia och Christian och Max. Vi bytade klappar vi med och sen åt vi. Killarna pelade lite på dom radiostyrda bilarna (nördar hehe) och jag o Fia pratade lite. Man får passa på nu när man väl ses.
Barnen lekte så fint....skönt!!!
Sen åkte Fia och dom hem....och nu sitter jag här. Jag har städat upp dom 1000 leksaker som låg spridda över hela huset.....och nu sitter jag och jag är. Hehe jag är helt tom i huvudet just nu....recharging!!!!!

Nähä imorgon är det jobb från 6 till 5...kul kul!!! när jag kommer hem så ska jag laga lite köttbullar men först ska jag till väla och köpa dom sista klapparna...haha vet inte hur många gånger jag har sagt det....man tyckt alltid glömma nån.
Men men...nu säger jag adjö.....och God natt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0