Kattbett!!

Smulan bet precis Lava i ansiktet, Katten åkte ut med huvudet före. Tyvärr så var hon där uppe så jag såg inte vad hon gjorde för att han skulle bita henne. Men nu har hon flera riv och bitmärken i huvudet...stackare!!
Jag hörde bara att hon blev ledsen så när jag kom upp så såg jag att det rann blod ner från pannan....jag tänkte först att hon hade ramlat och slagit sig, jag frågade henne vad som hade hänt och då pekade hon på Smulan och sa "Ajaj". Det är tredje gången han biter henne nu....med andra ord får han inte komma in mer...tyvärr.
Vill inte riskera att han tar hennes ögon nästa gång.
Men nu är frågan om man ska åka in med henne. Hon ska sova middag nu så jag får se sen när hon har sovot....är det svullet och rött så åker jag in med henne...men annars är det nog ingen fara.

Vi tog en promenad ner till netto innan, hade ingen mat hemma så jag var tvungen att köpa nåt så vi kunde äta lunch. Det blev pasta med köttfärssås. Lava hade mat över hela sig när hon var klar...ibland undrar jag när hon ska börja äta ordentligt. Det är alltid en massa kladd ochklet med fingrar...börjar bli lite trött på det nu. Hon har visat flera gånger att hon KAN äta fint med gaffel och sked...men nej då....det ska kladdas.

Vi ska ta en promenad hem till Veronika sen...se hur fint hon har fått det i sin lägenhet.
Ha en underbar dag....kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0