Torsdag!!

Imorgon är det löning..alltid lika kul. Fia kommer snart och håller mig sällskap hehe, tänkte baka en sockerkaka som vi kan mumsa på. Av en ren tillfällighet så har vi alla ingridienser hemma....tur va!!

Jag hade glömt att köpa frukt till Lava så jag fick gå extra tidigt imorse...gå inom affären och handla frukt till min lilla stjärna och sen vidare till dagis.
Jag fotade henne lite när vi kom till dagiset...vill ju lägga ut några FINA bilder nu när vi har fått kameran igen.

Vad händer annars idag...inte ett skit. Vi får bara vara hemma och mysa med varandra istället, men det gör inget...man behöver inte alltid vara ute och flänga och fara.
Jag känner ibland när jag har varit ute på många ärenden...eller när man åker och hälsar på folk till höger och vänster....då måste jag ta ett steg tillbaka. Jag blir lätt stressad om man är van vid att alltid vara och träffa folk och sen när man inte har nåt planerat så blir det helt fel. Det är viktigt att man kan sitta hemma i sin lugna vrå oxå....och bara vara!!! Man måste trivas med sig själv innan man kan börja trivas med andra.
För min del så är det ingen fara....jag älskar mitt liv just nu. Allt är så oförskämt bra...visst det hade inte skadat med lite mer pengar...men annars....så underbart.

Jag tänkte ringa Eurofire idag och höra om dom kan sätta igång med vår kamin nu. Jag fick klartecken nu när jag pratade med kommunen ju så allt ska vara klart nu. Hoppas dom är snabba nu och sätter in den snart....det är skitkallt här hemma....tycker jag iallafall.
Lava har ju fått några otrevliga torrsprickor på fötterna och jag tror att det beror till stor del på vårt kalla golv.
Nu har det blivit mycket bättre...jag har tvingat henne att ha strumporna på sig hehe...inte populärt kan jag säga.
Hon var jätte ledsen igårkväll när hon skulle sova.....jag fick ta med henne in i vår säng för att hon skulle lugna ner sig. Hon drog och slet i sina fötter och sa "ajaj" hela tiden...hon har nog ont i sprickorna. Men sen efter ett tag så tog hon bara sin kudde och gick in till sitt sovrum....jag fick springa efter med hennes täcke för det låg ju i vår säng. Sen tog hon täcket och drog över sig och somnade....konstigt.

Nu ska jag börja på kakan tänkte jag....fia kommer väl närsomhelst. Ut och gå med er idag...det är helt underbart väder.

kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0