Lava är sjuk!!

Min lilla ängel är sjuk igen...så typiskt. Hon vaknade klockan 12 inatt...jag har väl sovit i två timmar tror jag. Hon kom in till oss och jag sa till henne att hon skulle gå och lägga sig, tyckte att det var lite konstigt eftersom hon inte brukar göra så numera. Hon blev lite kinkig och ville inte gå och lägga sig så jag fick gå med henne in i sovrummet. När jag lade henne i sängen så tyckte att det luktade konstigt, jag kände på mattan så ingen av katterna hade bajsat där eller så...emn nej det var ingenting. Så jag gick och lade mig igen, jag hann knappt doppa rumpan i sängen förrän jag hörde att hon hostade och blev ledsen. Jag sa till viktor att han fick kolla till henne. Då säger han...hon har kräkts i sängen. Jag for upp ur sängen fortaren kvickt och fick ta med henne ner och tvätta av henne. Slängde in hennes täcke, lakan, kudde, påslakan och kläder i tvätten. Sen gick vi och lade oss igen...men då gick hon upp en gång till och kräkte ner golvet i hallen. Så jag kände att det inte var lönt att försöka somna om henne så jag gick ner och satte mig i soffan med henne. Vi tittade på tecknat rätt länge. Såmed andra ord så har jag bara sovit typ 2 timmar inatt...jippi. Längtar bara till Viktor kommer hem så jag kan få lägga mig och vila en stund.

Jag hoppas verkligen inte att hon smittar mig med nåt. Hon har inte kräkt nu på ett tag och hon har fått behålla en hel macka och några russin. Förhoppningsvis så är det över nu.
Nä så det blir en rolig helg för oss hehe, vi som hade tänkt åka till Mölledammarna och grilla imorgon...och idag skulle jag och barnen följa med Anna och Adam till tropikariet.
Farmor och Farfar var lite barnbarns sjuka men nu ville dom inte komma heller (konstigt hehe).
Man vågar ju inte själv åka och hälsa på nån heller eftersom man inte vet om Lava har smittat mig. Jaja det får väl framtiden utvisa.

Nu ska jag börja förbereda lite mat så den är klar till Viktor kommer hem.
Tänkte springa lite idag...har ju inte fått min powerwalk idag heh så nåt måste man ju göra. Jag har blviit duktig..eller jag försöker att vara duktig. Jag äter ingen godis alls och inte så mycket kolhydrater. Jag vet med mig själv att jag inte kan sluta helt och hållet med kolhydrater...det är ju typ inget man får äta då. Men jag ska försöka att äta nyttigare och på bestämda tider. Jag har inte mått så bra på sistonde eftersom jag har ätit skit varje kväll och dag...alltid nåt sött i munnen. Jag måste ta över kontrollen igen känner jag och nu är det dags.
Hoppas att jag klara det...ikväll ska jag äta blomkål med dippa istället för godis hehe...mumma!!!

ha det så bra
kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0